Jump to content
Wat fijn dat je Radiotrefpunt bezoekt! Dank daarvoor. Het onderhoud en beheer van de community kost geld. Help ons hiermee. Steun Radiotrepfunt en doneer. Alvast bedankt. ×

blogs_blog_3

  • entries
    4735
  • comments
    980
  • views
    314062

Contributors to this blog

Radio 10 gaat maandag de strijd aan met Blue Monday


de redactie

1075 views

59b7a3e05ce78_radio10.png.71a8ebb2022e04889411aff4538bcfcc.pngMaandag 15 januari is het Blue Monday, de meest depressieve dag van het jaar. Goede voornemens mislukken, de zomervakantie is nog lang niet in zicht en de dagen zijn koud en donker. Radio 10-dj Lex Gaarthuis en comedian Wilko Terwijn trekken die dag met een speciale 'Radio 10 Comedy Camper' het land in om zo veel mogelijk mensen van hun 'Blue Monday' af te helpen.


De locaties waar de 'Radio 10 Comedy Camper' naartoe gaat, worden maandagochtend in 'Goeiemorgen Lex', de ochtendshow van dj Lex Gaarthuis, bekendgemaakt.


Radio 10-dj Lex Gaarthuis: "We roepen iedereen met een Blue Monday-gevoel op om maandag naar 'Goeiemorgen Lex' te luisteren en naar een van de locaties te komen. Hoe je er die dag ook aan toe bent: we laten je dag vrolijk beginnen met hilarische stand-up comedy van Wilko!"


Wilko Terwijn: "Normaal vermaak ik vooral 's avonds mensen met comedy, maar aanstaande maandag ga ik 's ochtends al heel vroeg mijn bed uit met een nieuwe missie. Ik ga er samen met Lex voor zorgen dat zoveel mogelijk mensen hun dag met een glimlach beginnen om zo Blue Monday te verslaan."


De Lach van 10
De strijd tegen Blue Monday is een kick-off van 'De Lach van 10'. Vanaf maandag 15 januari is het weer lachen geblazen en moeten luisteraars raden welk bekend persoon zij horen lachen. Ieder uur dat de lach niet wordt geraden, loopt de jackpot op en wordt de lach €100,- meer waard. 'De Lach van 10' is van maandag 15 januari tot en met vrijdag 9 februari iedere dag te horen op Radio 10.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.