Spring naar bijdragen

Naaz wint 3FM Talent Award 2018


de redactie

650 weergaven

Naaz is de winnaar van de 3FM Talent Award. De 3FM Awards zijn de jaarlijkse popprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten. 3FM-dj Frank van der Lende verraste de 19-jarige zangeres zojuist live op het Best Kept Secret Festival, waar ze later vandaag optreedt.


NPO 3FM is altijd op zoek naar jong, onbekend en veelbelovend muzikaal talent. De 3FM Talent Award is de prijs voor de artiest of band die maximaal gebruik heeft gemaakt van het predicaat ‘3FM Talent’ en daarmee zijn of haar carrière naar een hoger niveau heeft getild. De jury – o.a. Amir Charles (Coördinator 3FM Talent), Diederik van Zessen (Music Director 3FM) en Jessica van Amerongen (muziekredactie DWDD) - is lovend over de groei die Naaz afgelopen jaar heeft doorgemaakt:


“Het is eigenlijk nauwelijks voor te stellen dat het pas een jaar geleden is dat Naaz haar eerste single ‘Words’ uitbracht. Haar muziek heeft zo’n ontwapenende en verbindende boodschap dat je er meteen verliefd op wordt. Niet voor niets scoorde de 19-jarige Rotterdamse al drie opeenvolgende 3FM Megahits en reist ze met haar muziek de hele wereld rond.”


Naaz treedt ook op tijdens de 3FM Awards Live show op woensdag 5 september in de AFAS Live. De zangeres is daarmee de negende act in een reeks grote artiesten die optreden tijdens de award show: Famke Louise, Jacin Trill, Ronnie Flex & Deuxperience, Eut, Jett Rebel, Haevn, San Holo en Rondé. De rest van de line up maakt NPO 3FM binnenkort bekend.


Naaz
Naaz Mohammad (19) zingt, schrijft en produceert haar eigen tracks. Na een finaleplek in het tv-programma Holland's Got Talent, een samenwerking met Yellow Claw en een korte pauze, claime ze met de track Words in één keer haar plek in de muziekwereld, zowel in Nederland als het buitenland. Met de tracks Words, Up To Something en Loving Love scoorde ze drie 3FM Megahits. In 2017 werd Naaz benoemd tot 3FM Talent en stond ze op nummer één in de 3FM Live List van 2018.


3FM Awards 2018
De 3FM Awards zijn de jaarlijkse popprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten, gekozen door het publiek. De award show vindt plaats op woensdag 5 september in de AFAS Live te Amsterdam. Binnenkort worden de stembussen geopend en bepalen de luisteraars via 3FM.nl de winnaars in de volgende categorieën: Beste Groep, Beste Nummer, Beste Album, Beste Live, Beste Solo Artiest, Beste Video en Beste Fans. De Schaal van Rigter, de 3FM Award voor de meest gedraaide Nederlandse track, werd eerder uitgereikt aan de band Rondé.

 

Foto Frank van der Lende  en Naaz Mohammad  (NPO 3FM)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.