Spring naar bijdragen

Back to the 90’s met Radio 10


de redactie

1002 weergaven

Friends, de Tamagochi, de Spice Girls, happy hardcore en gabbers, de Discman, maar ook de eenwording van Duitsland en het overlijden van Lady Diana: de jaren ‘90 vormden een bijzonder en memorabel decennium. Radio 10 gaat daarom terug in de tijd en haalt vanaf maandag 17 september samen met luisteraars muzikale herinneringen op in de ‘Week van de 90’s Hits’. Tot en met vrijdag 21 september zijn de opvallendste en meest bijzondere 90’s hits te horen met als afsluiter de ‘90’s Top 110’: een hitlijst met de 110 populairste hits uit de jaren 90, samengesteld door de luisteraars.


De ‘Week van de 90’s Hits’ wordt op maandag 17 september afgetrapt met een eenmalige muzikale samenwerking tussen Gerard Ekdom en zangeres Nance Coolen. Nance scoorde in de jaren ’90 als zangeres van de groep ‘Twenty 4 Seven’ een grote hit met ‘Slave To The Music’. Deze ochtend vervult Gerard voor één keer de rol van de rapper in het nummer en zingt hij samen met Nance de bekende hit. Ook 90’s zangeres Anita Doth, bekend van 2 Unlimited, is in de ’Week van de 90’s Hits’ te gast bij ‘Ekdom in de Morgen’.


De ‘Week van de 90’s Hits’ is van maandag 17 september tot en met vrijdag 21 september te horen bij Radio 10. Op vrijdag 21 september is de ‘90’s Top 110’ tussen 06:00 uur en 16:00 uur te horen. Stemmen kan via www.radio10.nl.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.