Jump to content

Contributors to this blog

Nieuwe editie ‘De Lach van 10’ van start

Sign in to follow this  
de redactie

415 views

Deze hele maand is ‘een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd’ het motto van Radio 10. De radiozender start namelijk een nieuwe editie van het radiospel ‘De Lach van 10’, waarin de lach van een bekend persoon moet worden geraden. Schaterend, hard, zacht, giechelend, proestend: er zijn veel verschillende soorten lachen. Maar welke hoort nou bij die ene bekende persoon waar de Radio 10 luisteraars naar op zoek gaan? Door de lach te herkennen maken luisteraars kans op de jackpot, die bij elk fout antwoord meer waard wordt.


Vorig jaar startte Radio 10 een zoektocht naar de bekende Nederlander met de meest aanstekelijke lach. Presentatrice Loretta Schrijver werd unaniem gekozen door de luisteraars en verrast met de award voor ‘Aanstekelijkste Lach van Nederland’. Dit jaar start de zender opnieuw een zoektocht naar de meest aanstekelijke lach. Voor deze nieuwe editie kunnen luisteraars zichzelf of iemand anders nomineren door een video van zijn of haar hilarische lach in te sturen. Van 15 tot 19 oktober kan er gestemd worden op de tien finalisten en op woensdag 24 oktober wordt de winnaar met meest aanstekelijke lach bekendgemaakt.


‘De Lach van 10’ is vanaf maandag 1 oktober tot en met vrijdag 26 oktober iedere werkdag tussen 07:00 uur en 19:00 uur te horen op Radio 10. Ook wordt er iedere dag op een onverwacht moment de ‘Lachlijn’ geopend, waarna luisteraars één minuut lang kunnen bellen naar de studio. De jackpot van 'de Lach' begint met €1.000,- en wordt bij ieder fout antwoord verhoogd met €100,-. 

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.