Spring naar bijdragen

Robèrt van Beckhoven deelt meesterwerken in eigen radioshow


de redactie

1417 weergaven

Robèrt van Beckhoven is Meester Patissier én Meester Boulanger en is daarnaast natuurlijk bekend als jurylid van Heel Holland Bakt. Maar voor welke hits kan je deze meesterbakker wakker maken en bij welk muziekgenre likt hij zijn vingers af? Daar komen luisteraars van Radio 10 op maandag 15 oktober tussen 22:00 uur en 23:00 uur achter. Die avond deelt Robèrt in de avondshow van Lex Gaarthuis zijn eigen muzieksmaak met de luisteraars. De 'Guestlist' werd eerder gepresenteerd door onder anderen Heleen van Royen, Henry Schut, John Williams en Dionne Stax.


Robèrt van Beckhoven: "Dat ik een heel uur lang muziek mag draaien op de radio, dat vind ik best bijzonder! Ik ben ook wel een radioman. Als ik de hele dag in de bakkerij heb gewerkt en daarna in de auto stap, dan denk ik: ah, en nu even de radio aan! Dat is ontspanning. Als ik muziek wil luisteren, zet ik überhaupt liever de radio aan dan dat ik een cd opzet. Ik luister niet graag twee uur naar hetzelfde, ik houd van die afwisseling. Dat is dan ook wat luisteraars kunnen verwachten van mijn radio-uurtje."


Lex Gaarthuis, dj Radio 10: "Heeft dé meesterbakker van Heel Holland Bakt ook een meesterlijke muzieksmaak? Ik kan niet wachten om het antwoord op die vraag te ontdekken!"


‘Laat met Lex’ is iedere maandag tot en met donderdag van 21:00 uur tot 24:00 uur te horen op Radio 10.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.