Spring naar bijdragen

Radio 10 organiseert Top 4000 Popquiz


de redactie

1532 weergaven

Op vrijdag 15 november organiseert Radio 10 voor de eerste keer de 'Top 4000 Popquiz'. Radio 10 bouwt de beleving van de grootste hitlijst van Nederland verder uit met een speciale quiz over de Top 4000 in het Flint Theater in Amersfoort. Kaarten voor de 'Top 4000 Popquiz' zijn nu te koop via de website van Radio 10.

 

De 'Top 4000 Popquiz' is bedoeld voor Radio 10 luisteraars die muziekkenners of popquizfanaten zijn, maar ook voor vriendengroepen die van spelletjes houden. De quiz wordt gespeeld met vijfhonderd mensen, verdeeld over tafels van vijf personen die samen een team vormen. Deelnemers kunnen rekenen op diverse muzikale vragen in verschillende speelrondes. De popband 'de Coronas' zal gedurende de avond een aantal hits uit de Top 4000 live spelen. Gerard Ekdom, Rob van Someren en Jeroen Nieuwenhuize verzorgen de presentatie, maar ook andere dj's van Radio 10 spelen een rol tijdens de 'Top 4000 Popquiz',


De 'Top 4000 Popquiz' vindt plaats op vrijdag 15 november vanaf 19:00 uur in het Flint Theater in Amersfoort. De zaal is vanaf 18:30 uur geopend.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.