Jump to content

80's Maand vanaf 6 maart bij Radio 10

Sign in to follow this  
de redactie

199 views

Radio 10 gaat terug naar de jaren 80. Vanaf 6 maart staat de zender met de grootste hits aller tijden de rest van de maand in het teken van de beste hits uit de 80's. De 80's Maand wordt ingeluid met een 80's Weekend waarbij luisteraars alvast een voorproefje krijgen op de 80's Top 810, dé 80's hitlijst die van 23 maart tot en met 27 maart te horen is bij Radio 10. Tijdens het 80's Weekend kunnen luisteraars alvast in de stemming komen met 80's classics als 'Africa' van Toto, 'Into The Groove' van Madonna, Michael Sembello's 'Maniac' en 'Sunday Bloody Sunday' van U2. 

 

Vrijdagochtend kan vanaf 09:00 uur worden gestemd voor de 80's Top 810. Luisteraars kunnen vanaf dat moment stemmen op hun favoriete 80's hits. Om dit te vieren ontvangt Gerard Ekdom 's ochtends tijdens 'Ekdom in de Morgen' de Dolly Dots in de studio. Samen blikken zij terug op de jaren 80 en wordt duidelijk welk liedje van de populaire meidenband uit de jaren 80 favoriet is onder de Radio 10 luisteraars. 

 
Ook bekende Nederlanders laten in de 80's Maand hun favoriete hits uit de jaren 80 horen op Radio 10. Daarnaast wordt ook uitgebreid teruggeblikt op de nieuwsgebeurtenissen en lifestyle events uit de 80's en worden een aantal typische radiospellen uit die tijd gespeeld. 
 

Afsluiter van de 80's Maand is de 80's Movie Night die dit jaar in maar liefst drie steden gehouden wordt. Luisteraars zijn op maandag 30 maart welkom bij VUE in Arnhem, Den Bosch en Hilversum om op het witte doek te kijken naar twee blockbusters uit die tijd waaronder 'Back To The Future'.

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.