Spring naar bijdragen

Nachtzuster Astrid de Jong presenteert Avondzuster


de redactie

992 weergaven

Vanaf komende zaterdag, 4 april, presenteert Nachtzuster Astrid de Jong vier zaterdagen lang Avondzuster voor MAX op NPO Radio 1. Tussen 21:00 en 23:00 uur kunnen luisteraars bij Astrid terecht met vragen, antwoorden, verhalen en opmerkingen. Naast Avondzuster, blijft Astrid elke zaterdag ook gewoon Nachtzuster presenteren.


In Avondzuster zoekt Astrid de Jong luisteraars met ervaring, kennis of inzicht, die andere luisteraars kunnen helpen bij het vinden van antwoorden op vragen en bij zoektochten. Juist in deze tijden, waarin vrijwel iedereen thuiszit, is er extra behoefte aan verbinding. In het programma Avondzuster probeert Astrid de Jong op haar eigen manier een steentje bij te dragen, met informatie, maar ook voor de nodige afleiding.


Astrid de Jong: "Ik heb heel veel zin om het programma Avondzuster te gaan maken. Nu we allemaal vaak thuiszitten is het extra fijn dat we ervaringen, vragen, maar ook inzichten en kennis met elkaar kunnen bespreken en beluisteren. Dit programma draait, net als Nachtzuster, niet om mij, maar om de ‘gewone’ mensen die luisteren en hun vragen in de groep gooien. En juist nu wil ik heel graag de luisteraars horen!"


Avondzuster (4 afleveringen) vanaf zaterdag 4 april 2020 van 21:00 tot 23:00 uur op NPO Radio 1, presentatie: Astrid de Jong.


Nachtzuster: elke zaterdag van 02:00 tot 06:00 uur op NPO Radio 1, presentatie: Astrid de Jong.


Afbeelding: Astrid de Jong (foro MAX / Mike Roelofs)

  • Vind ik leuk 1

1 Opmerking


Aanbevolen antwoorden

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.