Spring naar bijdragen

Domien Verschuuren presenteert Qmusic's Quarantaine Quiz


de redactie

705 weergaven

Domien Verschuuren presenteert vanaf vanmiddag Qmusic's Quarantaine Quiz. Twee keer per week verschijnt er een nieuwe quiz, waarbij steeds twee bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen. Onder anderen Maan, Kraantje Pappie, Fred van Leer, Bas Smit, Suzan en Freek, Ruben Nicolai, Ruben van der Meer en Geraldine Kemper spelen mee in de quiz.


Thuisblijven is noodzakelijk en soms ook wat saai, dat heeft Qmusic-dj Domien Verschuuren aan den lijve ondervonden. Door een verkoudheidje bracht hij twee weken in zelfquarantaine door. Domien: "Ik hou van spelletjes, maar kan slecht tegen mijn verlies. Dus toen dacht ik: wat nou als ik een spelletje host? Zo kreeg ik het idee om een quarantainequiz te organiseren. Wat is er nou leuker dan een spelletje spelen met collega's die nu wat minder te doen hebben en gelijk even kijken hoe het met hun zelfisolatie gaat?"


Aflevering 1: Maan vs. Kraan
Elke aflevering doen twee bekende spelers mee via een videoverbinding vanuit huis. Vandaag is het de beurt aan artiesten Kraantje Pappie die het opneemt tegen Maan. Bij beiden heeft de coronacrisis flink huisgehouden in de agenda. Maan heeft erdoor een bijzondere nieuwe hobby ontplooid en Kraantje Pappie heeft een vreemde soort shopverslaving ontwikkeld.


Er zijn verschillende rondes. Zo moeten de spelers quizvragen over elkaar beantwoorden, lijstjes invullen, foto's raden en songteksten afzingen tijdens de 'Quarantaine Karaokeronde'. De winnaar gaat naar huis - of eigenlijk blijft thuis - met de Gouden Qmusic Handgel. Naast de quiz geven de spelers een kijkje in de thuissituatie. Naast Maan en Kraan spelen onder anderen ook Fred van Leer, Bas Smit en Suzan en Freek, Ruben Nicolai, Ruben van der Meer en Geraldine Kemper mee.

 

Qmusic's Quarantaine Quiz verschijnt na vandaag elke woensdag en zondag om 16:00 uur op het YouTube kanaal van Qmusic en op Qmusic.nl.

 

 


Afbeelding: Domien Verschuuren (foto Qmusic)
 

  • Treurig 1

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.