Jump to content

Top 4000 On Demand bij Radio 10


de redactie

1070 views

De Top 4000 is terug. Vanaf dinsdag 14 april komt Radio 10 met een speciale versie van de grootste en meest complete hitlijst van Nederland: De Top 4000 On Demand. In vier dagen komt een groot deel van de nummers uit de hitlijst nog een keer voorbij. Niet in de oorspronkelijke volgorde, maar alleen op verzoek van de luisteraar. Zij bepalen welke hit zij willen horen.


Iedere hit van de Top 4000 On Demand wordt, net zoals in een normale hitlijst, één keer gedraaid. Luisteraars kunnen hun verzoek doorgeven via de website of de Radio 10-app. Tijdens de uitzending komen verschillende luisteraars aan het woord om te vertellen waarom zij een nummer willen horen. Daarnaast wordt gedurende de dag de Top 4000 Popquiz gespeeld.


Top 4000
De Top 4000 is de grootste en meest complete hitlijst van Nederland, samengesteld door luisteraars. Van grote popklassiekers tot vergeten hits en guilty pleasures: alles staat er in. De hitlijst wordt ieder jaar in december uitgezonden bij Radio 10. In 2019 voerde Queen met ‘Bohemian Rhapsody’ de Top 4000 aan. ‘Hotel California’ van de Eagles en ‘Africa’ van Toto maakten de Top 3 vorig jaar compleet.


De Top 4000 On Demand is van dinsdag 14 april 09:00 uur tot en met vrijdag 17 april 22:00 uur te horen op Radio 10.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.