Spring naar bijdragen

Felix Meurders stopt met Spijkers met koppen en stapt over naar NPO Radio 5


Harmen

1629 weergaven

Felix Meurders zet een nieuwe stap in zijn radiocarrière. In 2021 maakt hij de overstap naar NPO Radio 5 om daar wekelijks op zaterdagochtend een nieuw programma te presenteren. Tussen 10 en 12 uur draait Felix veel muziek en interviewt hij mensen die dat weekend iets bijzonders gaan doen.

 

De overstap betekent dat Felix na 25 jaar gaat stoppen met de presentatie van Spijkers met Koppen. Felix Meurders: ‘Omdat ik met hart en ziel verknocht ben aan Spijkers met Koppen heb ik lang getwijfeld om ja te zeggen tegen Radio 5. Ik moest echt kiezen want beide programma's presenteren kan niet gezien de uitzendtijdstippen. Uiteindelijk heeft de doorslag gegeven dat ik weer eens wat nieuws kan gaan doen op de radio. En omdat ik op deze manier mijn vaardigheden van zowel interviewer als dj kan combineren.’

 

Felix gaat het programma maken voor BNNVARA, de omroep waar hij al ruim vijfenveertig jaar aan verbonden is. BNNVARA zal hierdoor na jaren afwezigheid weer terugkeren op NPO Radio 5. Felix wordt straks achter de schermen nog steeds bijgestaan door redacteur en producer Nicolette Schouten met wie hij al sinds 'In de Rooie Haan', de voorganger van Spijkers met Koppen, samenwerkt.

Het vertrek van Felix bij Spijkers met Koppen betekent dat Dolf Jansen op zoek moet naar een nieuwe co-presentator. Daar is genoeg tijd voor, want na de zomerstop is Felix tot het einde van het jaar nog gewoon te horen in Spijkers met Koppen.

 

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.