Spring naar bijdragen

Armin van Buuren stapt over naar Qmusic en presenteert nieuwe hitlijst


de redactie

706 weergaven

Armin van Buuren stapt over naar Qmusic, waar hij het nieuwe wekelijkse programma ‘World Wide Club 20’ gaat presenteren. World Wide Club 20 is een nieuwe hitlijst met de twintig grootste wereldwijde clubhits, samengesteld in samenwerking met de Stichting Nederlandse Top 40. Daarnaast is ook zijn programma ‘A State Of Trance’ vanaf zaterdag 5 september te horen bij de radiozender.


Armin spreekt op 1 september exclusief in de ochtendshow met Mattie en Marieke over zijn overstap.


Armin van Buuren laat weten: “Het is altijd een droom geweest om een radioprogramma te kunnen maken waardoor ik het publiek kennis kan laten maken met de beste clubhits van het moment. Toen ik vorig jaar in the Qube stond en daarna bij de Top 40 Awards was, wist ik: dit is een leuke club! De afgelopen maanden ontstond zo het idee om samen dit nieuwe radioprogramma te lanceren, daarnaast weet ik dat Qmusic een goed honk zal zijn voor A State Of Trance. Ik heb heel veel zin om hiermee bij Qmusic aan de slag te gaan!”


Programmadirecteur Dave Minneboo laat weten: “Armin behoeft eigenlijk geen introductie, want hij is vijf keer uitgeroepen tot beste dj van de wereld en is een van de meest succesvolle artiesten in de Nederlandse Top 40. Zijn programma A State Of Trance wordt wereldwijd beluisterd en Armin gaat bij ons wekelijks een mooie nieuwe hitlijst voor de Nederlandse luisteraars maken: World Wide Club 20. We zijn heel trots dat Armin ons dj-team komt versterken.”


In World Wide Club 20 bespreekt Armin vanaf 5 september elke zaterdag tussen 22.00 en 00.00 uur de beste club hits van het moment. Niet alleen wordt World Wide Club 20 dé plek voor nieuwe muziek, ook zal de show verrassen met exclusieve tracks, teruggrijpen naar oude tunes en trends vertegenwoordigen met de HOTMIX. De HOTMIX is een mix met nummers gebaseerd op een trending item van die week. Deze lijst wordt samengesteld in samenwerking met de Stichting Nederlandse Top 40. A State Of Trance is elke zaterdag van 01.00 tot 03.00 uur te horen. 
 
Armin van Buuren is in 2001 gestart met zijn programma A State Of Trance, dat inmiddels door meer dan 100 radiostations in 84 landen wordt uitgezonden naar meer dan 40 miljoen luisteraars. Van Buuren is vijf keer uitgeroepen tot beste dj van de wereld door het toonaangevende DJ Mag. Hij is een van de vijf meest succesvolle dj’s in de Top 40. In zijn carrière scoorde hij 36 Top 40-hits, waarmee hij 363 weken in de lijst stond, waarvan 51 weken in de top 10. De hit ‘Hoe Het Danst’, die hij maakte met Marco Borsato en Davina Michelle is meervoudig uitgeroepen tot grootste hit van 2019.


Afbeelding:  Armin van Buuren (foto Qmusic)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.