Jump to content

Fullmoon@Sublime: Nieuw radioprogramma tijdens volle maan


de redactie

154 views

Vandaag is het volle maan en lanceert radiostation Sublime het nieuwe maandelijkse radioformat 'Fullmoon@Sublime'. Het vier uur durende programma gaat mee in het maandelijkse ritme van de volle maan. Fullmoon@Sublime omarmt luisteraars met een nauwkeurig geselecteerde mix van muzikale good vibrations, inspirerende spoken word en lessen uit de natuur, met als doel een zaadje te planten voor nieuwe ambities en initiatieven.
 

De maan heeft een sterke invloed op de natuur, zorgt onder andere voor het eb en vloed van de zee, maar heeft ook sterke invloed op ons lichaam, ons innerlijke en onze emoties. In veel oudere culturen wordt de volle maan gezien als het ideale moment om te zaaien en om een start te maken met nieuwe ambities en initiatieven. Dat de volle maan ook zorgt voor kiemkracht in je leven, is iets waar steeds meer mensen zich bewust van worden. SUBLIME maakt met het radioprogramma Fullmoon@Sublime dit groeiende bewustzijn groter en inspireert luisteraars om de kracht van volle maan voor hun eigen leven en ambities te laten werken.   
 

Op vrijdag 2 oktober zal de volle maan de rode draad vormen binnen de programmering en muziekselectie, maar Fullmoon@Sublime kent zijn echte hoogtepunt in de avond. Het avondprogramma bestaat uit vier onderdelen en start om 21.00 uur met een uur door Gitta Sluijters en Gijs Wisselink. Gitta en Gijs vullen hun uur met muziek en fragmenten gericht op wat zij momenteel ervaren wat in de wereld kiemkracht nodig heeft. Vanaf 22:00 uur neemt musicoloog en Sublime-presentator Hans Mantel het stokje over met een mix van muziek waarbij hij vertelt hoe verschillende culturen volle maan ervaren. Om 23.00 uur hoor je Sublime-presentator Francis Broekhuijsen met poëzie en muziek, waarbij nieuw talent een podium krijgt. Tussen 00:00 en 01:00 uur sluit John Candela de avond af, met de Soulfull Full Moon Mix.
 

Fullmoon@Sublime hoor je tijdens volle maan, vrijdag 2 oktober tussen 21:00 en 01:00 uur op Sublime en is vanaf zaterdag terug te luisteren.

1 Comment


Recommended Comments

" maar heeft ook sterke invloed op ons lichaam, ons innerlijke en onze emoties. In veel oudere culturen wordt de volle maan gezien als het ideale moment om te zaaien en om een start te maken met nieuwe ambities en initiatieven. Dat de volle maan ook zorgt voor kiemkracht in je leven, is iets waar steeds meer mensen zich bewust van worden. SUBLIME maakt met het radioprogramma Fullmoon@Sublime dit groeiende bewustzijn groter en inspireert luisteraars om de kracht van volle maan voor hun eigen leven en ambities te laten werken."

 

 

__________"Laat het ontkrachten van maanmythes maar aan de wetenschap over. Er is geen relatie tussen de stand van de maan en menselijk gedrag of welbevinden, concludeerden wetenschappers Ivan Kelly, James Rotton en Roger Culver van de University of Saskatchewan begin jaren negentig. Ze zijn verantwoordelijk voor het grootste wetenschappelijke onderzoek naar de effecten van de maan dat ooit is gedaan."________

 

https://www.nu.nl/gezondheid/5961286/heeft-de-maan-echt-effect-op-onze-gezondheid.html

 

 

 

 

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.