Jump to content

De Lach van 10 is vanaf maandag 12 oktober terug bij Radio 10


de redactie

119 views

Een bescheiden lach, een giechellach, een aanstekelijke lach of een schaterlach: elke lach is uniek, maar welke bekende persoon is ‘De Lach van 10’? Luisteraars van Radio 10 kunnen vanaf volgende week tot eind oktober iedere werkdag mee raden, want vanaf maandag 12 oktober tot en met vrijdag 30 oktober is het grappigste spel van de Nederlandse radio terug bij de zender met de grootste hits aller tijden.

 
Iedere werkdag van 07:00 tot 19:00 uur krijgen luisteraars de lach van een bekend persoon te horen en aan hen de taak om te raden van wie deze lach is. Als zij ‘De Lach van 10’ herkennen en in de uitzending komen dan krijgen zij in ruil voor het goede antwoord de jackpot!  Zo kreeg Pepijn van den Brink afgelopen mei een enorme lach op zijn gezicht toen hij de lach van Alberto Stegeman wist te herkennen en daarmee de jackpot van € 24.000,- won.

 
Meespelen is eenvoudig met de Radio 10-app. Luisteraars met een Radio 10-account kunnen iedere dag één keer meespelen door op de groene knop in de app te drukken. Als zij in de uitzending komen en het goede antwoord geven, dan winnen zij de jackpot. Is het antwoord fout, dan wordt de jackpot met €200,- verhoogd. Iedere nieuwe opgave begint met een jackpot van € 1.000,-. Fanatieke spelers die iedere dag meespelen via de Radio10-app, krijgen gedurende de speelperiode exclusieve hints via de app.


De Lach van 10 wordt van maandag 12 t/m vrijdag 30 oktober elke werkdag van 07:00 tot 19:00 uur gespeeld bij Radio 10.


Afbeelding: Gerard Ekdom en Rob van Someren met De Lach van 10 (foto Radio 10)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.