Jump to content

Dag van de Amerikaanse #1 Hits bij Radio 10


de redactie

154 views

De hele wereld kijkt morgen naar de Verenigde Staten als de Amerikanen een nieuwe president kiezen. Radio 10 geeft een eigen draai aan deze dag met de ‘Dag van de Amerikaanse #1 Hits’.

 
Op dinsdag 3 november worden tijdens de ‘Dag van de Amerikaanse #1 Hits’ van 06:00 tot 24:00 uur uitsluitend hits gedraaid die op nummer 1 hebben gestaan in de Billboard Hot 100 in Amerika. Luisteraars kunnen op deze verkiezingsdag rekenen op onder andere hits van Madonna, Michael Jackson, Whitney Houston, Alicia Keys, Rihanna, The Beatles en The Bee Gees, maar ook ‘Watermelon Sugar’ van Harry Styles komt voorbij. Deze hit bleef in Nederland op de tweede positie steken, maar in Amerika bereikte de zomerhit de nummer 1-positie. Ook Nederlands succes dat de overkant van de oceaan heeft bereikt, is deze dag te horen bij Radio 10. Waaronder ‘Venus’ van Shocking Blue, dat in februari 1970 op nummer 1 stond in de Verenigde Staten, en Mr. Probz die met de Robin Schulz remix van ‘Waves’ in 2014 de eerste positie behaalde in de Billboard Dance 100.

 
De ‘Dag van de Amerikaanse #1 Hits’ is op dinsdag 3 november van 06.00 tot 24.00 uur te horen bij Radio 10.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


  • Blog reacties×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.