Jump to content

Badr Hari, Dafne Schippers en Sjinkie Knegt in Prijzencast van Tom de Graaf


de redactie

106 views

Tom de Graaf, als regisseur dagelijks te horen in de ochtendshow van Qmusic, lanceert woensdag 6 januari zijn eigen podcast: Prijzencast. Hierin spreken iconen uit de sportwereld openhartig over hun hoogte- en dieptepunten. De Graaf spreekt in het eerste seizoen onder meer met Badr Hari, Dafne Schippers, Henk Grol en Sjinkie Knegt.


In de eerste aflevering, die woensdag verschijnt, Spreekt Tom een uur met kickbokser Badr Hari. De kickbokser vertelt Tom dat de rechtszaken en tijd in de cel als een van de donkerste periodes van zijn leven te hebben ervaren. Ook gaat hij in op de voortijdig afgebroken titanenstrijd tegen Rico Verhoeven. “Ik had die tweede wedstrijd sowieso gewonnen. Hij kan wel zeggen dat hij nog meedeed. Hij stond er wel hij deed alleen niet meer mee!" vertelt de bokser. "Het zag er gewoon uit als een gewond lammetje daar hoor.”
 
 Verder is Judoka Henk Grol in het eerste seizoen van Prijzencast zeer open over de brute straffen die hij zichzelf oplegt wanneer hij een finale verliest. “Ik heb hele rare dingen gedaan, door mijzelf op te leggen die verloren halve finale 100 keer terug te kijken als straf. Of uit het vliegtuig komen van een verloren WK en dan zeggen: zet mij maar af in het bos. En dan net zolang jezelf pijn doen tot je niet meer kan”. Dafne Schippers vertelt over haar eerste gouden medaille op de 200 meter op het WK: "Ik moet eerlijk bekennen dat toen ik finishte ik dacht dat de klok kapot was”. Daarnaast heeft ze thuis geen prijzenkast met al haar gewonnen medailles. "Ze liggen ergens bij mijn ouders nog maar ik weet niet heel goed waar, erg he?", aldus de hardloopster.
 
 Tom de Graaf is dagelijks te horen in de ochtendshow van Mattie Valk en Marieke Elsinga op Qmusic als Tom van de Intercom. Hij is daarnaast regisseur en sportredacteur van de show. Tom is een groot sportliefhebber en geeft in de show ook vaak zijn kijk op gebeurtenissen in de sportwereld.


Prijzencast afleveringen:

  • Woensdag 6 januari - Badr Hari 
  • Woensdag 13 januari - Dafne Schippers                                          
  • Woensdag 20 januari - Henk Grol
  • Woensdag 27 januari - Sjinkie Knegt
  • Woensdag 3 februari - Kiki Bertens
  • Woensdag 10 februari - Marit Bouwmeester


Prijzencast | Qmusic is vanaf 6 januari te beluisteren via Qmusic.nl en in alle gangbare podcast-apps, zoals Apple Podcasts, Google Podcasts en Spotify.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.