Jump to content

Badr Hari, Dafne Schippers en Sjinkie Knegt in Prijzencast van Tom de Graaf


de redactie

180 views

Tom de Graaf, als regisseur dagelijks te horen in de ochtendshow van Qmusic, lanceert woensdag 6 januari zijn eigen podcast: Prijzencast. Hierin spreken iconen uit de sportwereld openhartig over hun hoogte- en dieptepunten. De Graaf spreekt in het eerste seizoen onder meer met Badr Hari, Dafne Schippers, Henk Grol en Sjinkie Knegt.


In de eerste aflevering, die woensdag verschijnt, Spreekt Tom een uur met kickbokser Badr Hari. De kickbokser vertelt Tom dat de rechtszaken en tijd in de cel als een van de donkerste periodes van zijn leven te hebben ervaren. Ook gaat hij in op de voortijdig afgebroken titanenstrijd tegen Rico Verhoeven. “Ik had die tweede wedstrijd sowieso gewonnen. Hij kan wel zeggen dat hij nog meedeed. Hij stond er wel hij deed alleen niet meer mee!" vertelt de bokser. "Het zag er gewoon uit als een gewond lammetje daar hoor.”
 
 Verder is Judoka Henk Grol in het eerste seizoen van Prijzencast zeer open over de brute straffen die hij zichzelf oplegt wanneer hij een finale verliest. “Ik heb hele rare dingen gedaan, door mijzelf op te leggen die verloren halve finale 100 keer terug te kijken als straf. Of uit het vliegtuig komen van een verloren WK en dan zeggen: zet mij maar af in het bos. En dan net zolang jezelf pijn doen tot je niet meer kan”. Dafne Schippers vertelt over haar eerste gouden medaille op de 200 meter op het WK: "Ik moet eerlijk bekennen dat toen ik finishte ik dacht dat de klok kapot was”. Daarnaast heeft ze thuis geen prijzenkast met al haar gewonnen medailles. "Ze liggen ergens bij mijn ouders nog maar ik weet niet heel goed waar, erg he?", aldus de hardloopster.
 
 Tom de Graaf is dagelijks te horen in de ochtendshow van Mattie Valk en Marieke Elsinga op Qmusic als Tom van de Intercom. Hij is daarnaast regisseur en sportredacteur van de show. Tom is een groot sportliefhebber en geeft in de show ook vaak zijn kijk op gebeurtenissen in de sportwereld.


Prijzencast afleveringen:

 • Woensdag 6 januari - Badr Hari 
 • Woensdag 13 januari - Dafne Schippers                                          
 • Woensdag 20 januari - Henk Grol
 • Woensdag 27 januari - Sjinkie Knegt
 • Woensdag 3 februari - Kiki Bertens
 • Woensdag 10 februari - Marit Bouwmeester


Prijzencast | Qmusic is vanaf 6 januari te beluisteren via Qmusic.nl en in alle gangbare podcast-apps, zoals Apple Podcasts, Google Podcasts en Spotify.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


 • Blog reacties

  • Hallo Hans,   Ik wist niet dat je hier columns schreef. Vandaag heb ik via de post jouw boek over 100 jaar radio ontvangen en daarna deze column gezien. Ik ben een enorme radiofan en ben blij dat ik dit boek bij Rockart heb besteld. Binnen 2 dagen was het in mijn woonplaats Oberursel in Duitsland. En ik verheug mij al op het lezen en het teruggaan naar vervlogen tijden.   Muzikale groet van   Theo
  • Top Hans. In advertenties van hotels en recreatieparken in die tijd, werden kamers aangeprezen met centrale verwarming en mooie open haarden. Maar vooral door de aanwezigheid van een kleurentelevisie.  Mensen kwamen terug met weer een ervaring rijker.
  • Mooi verhaal weer Hans. Wij kwamen in 1968 in Nederland en moesten hoe dan ook een nieuewe Tv kopen. Kleuren TV is nog even overwogen, maar de bijna 3000 gulden was toch iets te gortig. De zwart/wit kostte nog 400 gulden, het was een wat kleinere uitvoering.   Overigens, in Groningen kon je toch de Duitse TV ontvangen die al veel meer in kleur uitzond?   Op Aruba werd nog niet in kleur uitgezonden. De programmering bestond grotendeels uit Amerikaanse series die al wel he
  • Los Vast begon met Eddy Becker als presentator in 1974. Daarna deed Gert van Brakel (volgens mij geen familie) het een tijdje, vanaf de periode Eddy Becker was al medewerker, in 1981 volgde hij Gert 'Van Brakelenstein' op als presentator. Eerst gewoon op de degelijke 'old school' NCRV-manier vanuit de studio aan de Schuttersweg 8 tot 10 (kan ok 9 zijn), daarna het land in met de scholieren als doelgroep: dorpshuizen en steeds grotere feesttenten,  in '83 Ahoy en daarna steeds groter en De Kuip a


×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.