Spring naar bijdragen

Davina Michelle, Emma Heesters, Ronnie Flex, Chef'Special en Douwe Bob zingen foute covers


de redactie

815 weergaven

Vrijdag begint de Foute 1500 en op dit moment kunnen luisteraars stemmen op hun favoriete guilty pleasures. In aanloop naar de grootste hitlijst van Qmusic zingen Davina Michelle, Emma Heesters & Ronnie Flex, Chef'Special en Douwe Bob deze week covers van hun favoriete foute hits.


Davina Michelle trapte maandagochtend af met haar verrassende versie van 'Girls Just Want To Have Fun' van Cyndi Lauper. Dinsdag is het de beurt aan Emma Heesters en Ronnie Flex, die samen 'Het Is Een Nacht' van Guus Meeuwis zingen. Woensdag volgt Douwe Bob met 'Ring Of Fire' van Johnny Cash en als klapper op de vuurpijl sluit Chef'Special donderdag de rij met foute covers af met Oya Lélé van de Vlaams-Nederlandse popsensatie K3.


Qmusic is deze hele maand 'Proud to be Fout' want juni is bij de radiozender traditiegetrouw de Foute Maand, met extra veel guilty pleasures. Hoogtepunt is het grote feest op de radio: de Foute 1500: de beste foute hits, gekozen door de luisteraars. Ook is er in juni de Foute Anthem, welke dit jaar 'Hef Je Glas' is, van Marco Borsato, Rolf Sanchez en John Ewbank. Eerder waren dat ‘Atemlos Durch Die Nacht’ (Helene Fischer) in 2018, ‘Zij Weet Het’ (Tino Martin) in 2019 en ‘Banana’ (Conkarah & Shaggy) in 2020.


Qmusic heeft in Nederland foute muziek op de kaart gezet, toen het na de start in 2005 met het Foute Uur begon en later de Foute Party volgde, die uitgroeide tot een jaarlijks feest met 40.000 bezoekers. Inmiddels zijn feestjes met foute muziek en bijbehorende outfits niet meer weg te denken.


De Foute Stemweek: t/m 17 juni op Qmusic
De Foute 1500: 18 t/m 25 juni op Qmusic


Afbeelding: Davina Michelle (foto Qmusic)

  • Treurig 1

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.