Jump to content

Wisseling radiopresentatoren op Omroep Brabant


de redactie

554 views

Ronny Balk (Veldhoven) wordt de nieuwe radiopresentator van het avondspitsprogramma 'Afslag Zuid' op Omroep Brabant. Kristian Westerveld (Oss) neemt de zaterdag- en zondagochtend voor zijn rekening. Dit komt door het vertrek van Hilde de Bresser. Zij nam eind april afscheid als presentator. De nieuwe programmering start op 3 juli 2021.


Kristian en Ronny presenteren al radioprogramma's bij Omroep Brabant. Kristian is momenteel de presentator van 'Afslag Zuid'. Hij schuift door naar het weekend en Ronny hoor je vanaf 3 juli in de avondspits. "Ik heb er enorm veel zin in", zegt Ronny. "We gaan het KEIgezellig hebben met de luisteraar. Na een lange werkdag ontspan je lekker met 'Afslag Zuid'. Je hoort veel lekkere muziek en het laatste nieuws."


Kristian is de opvolger van Hilde. Zij presenteerde jarenlang het weekendprogramma in de ochtend. "De ochtenden in het weekend hebben veel trouwe luisteraars. Die kunnen blijven genieten van het nieuwe programma", aldus Kristian. "Wees niet bang: boswachter Frans Kapteijns blijft gewoon op zijn vertrouwde plekje."


Lang Leve de Vrijdag
Daarnaast blijft Kristian op de vrijdag op de vertrouwde plek te horen, tussen 16:00 en 19:00 uur. Samen met Roxanne Hazenberg luidt hij het weekend in met 'Lang Leve de Vrijdag'. Dat is drie uur lang gezelligheid, om het weekend in te luiden.


Binnenkort meer
Daarmee zijn we er nog niet. "Er komen nog een paar wijzigingen aan. Daarover binnenkort meer", aldus teamleider Maarten Kortlever van de radio. "Ronny deed al een paar jaar een programma op zaterdag- en zondagmiddag. Doordat hij 'Afslag Zuid' gaat doen, komt daar een plek vrij. Binnenkort vertellen we wat je daar gaat horen".


Overzicht
Hieronder staan de belangrijkste wijzigingen vanaf 3 juli op een rij. De programma's waar niks verandert, zijn niet opgenomen in dit schema.

  • Maandag t/m donderdag: 16:00-19:00 uur, Afslag Zuid (Ronny Balk)
  • Vrijdag: 16:00-19:00 uur,  Lang Leve de Vrijdag (Kristian Westerveld)
  • Zaterdag + Zondag: 09:00 12:00 uur, Weekend! (Kristian Westerveld)

Je kunt via de website omroepbrabant.nl/radio luisteren, maar ook via de ether. West-Brabant FM 91.0, Midden-Brabant FM 91.9, Noordoost-Brabant FM 95.8 en Zuidoost-Brabant FM 87.6.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...