Spring naar bijdragen

Domien Verschuuren tekent nieuw contract bij Qmusic


de redactie

775 weergaven

Domien Verschuuren heeft zojuist een nieuw contract getekend bij Qmusic. Hij zal ook de komende drie jaar te horen zijn in de middag bij de radiozender.


Dave Minneboo, Programmadirecteur Qmusic: "Domien is een ontzettend goede radiomaker en hij heeft de afgelopen tijd bewezen dat hij als geen ander aanvoelt wat speelt bij de luisteraars. Ook is hij inmiddels een gevestigde naam als presentator van de Top 40. We zijn blij dat zijn unieke sound de komende drie jaar nog bij Qmusic te horen is."


Domien Verschuuren: "Er was voor mij geen enkele twijfel om voor drie nieuwe jaren Q-middagshow en Top 40 te tekenen. Ik voel me hier als een vis in het water en kijk er enorm naar uit om ook de komende jaren samen met Anton en de luisteraars van Qmusic de werkdag af te sluiten en de avond in te luiden!"  


Domien Verschuuren en nieuwslezer Anton Griep zijn vanaf nu weer elke werkdag te horen in de Q-middagshow tussen 16.00 en 19.00 uur. Ze maken vanaf nu radio vanuit de vernieuwde Qmusic-studio. Ook de ochtend-dj's Mattie en Marieke zijn vanochtend weer teruggekomen van vakantie.


Qmusic is marktleider in de doelgroep 20-49 jaar en behaalde in totaal over de eerste twee kwartalen van dit jaar een record marktaandeel van 19,5% (was vorig jaar 16,6%). De zender is te ontvangen via 100.7 FM, DAB+, Qmusic.nl, de Qmusic app en andere muziek-apps.


Afbeelding: V.l.n.r: Robert Bernink (Algemeen Directeur), Domien Verschuuren en Dave Minneboo (Programmadirecteur)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.