Spring naar bijdragen

Selma van Dijk en Carl Verheijen op De Perstribune van MAX


de redactie

585 weergaven

Zondag 17 oktober zijn presentator Selma van Dijk en chef de mission Carl Verheijen te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, tussen 12:00 en 14:00 uur op NPO Radio 1.


Selma van Dijk, de mediagast in het eerste uur tussen 12:00 en 13:00 uur, is bekend als televisiepresentator van programma’s als Hart van Nederland en Shownieuws. Sinds augustus dit jaar presenteert ze voor AVROTROS het NPO Radio 4-programma De Muziekfabriek. Van Dijk is ook één van de presentatoren van de Klassieke Top400, die volgende week wordt uitgezonden op de zender.


Carl Verheijen, de sportgast in het tweede uur tussen 13:00 en 14:00 uur, is chef de mission bij de Olympische Winterspelen in februari volgend jaar. De Nederlandse voormalig langebaanschaatser won zelf twee keer brons op de Spelen van Turijn in 2006. Ook haalde hij vijf gouden medailles bij het WK afstanden, waaronder twee op de tien kilometer. Als chef de mission treedt Verheijen in de voetsporen van zijn vader, Eddy, die bij de Spelen van 2006 de Nederlandse delegatie leidde.


In De Perstribune signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen verder opvallende mediatrends uit heden en verleden. De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.


De Perstribune: zondag 17 oktober 2021 van 12:00 tot 14:00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.