Spring naar bijdragen

Primeur in middagshow van Qmusic: Acda en de Munnik maken comeback met nieuwe single en een reünieconcert


de redactie

426 weergaven

Thomas Acda en Paul de Munnik kondigen hun terugkeer als muzikaal duo aan met de primeur van hun gloednieuwe single 'Morgen Wordt Fantastisch'. Voor het eerst in 10 jaar brengen de twee weer samen muziek uit en geven ze een groot reünieconcert in de Ziggo Dome op 28 oktober. Dit werd zojuist bekend gemaakt in de middagshow met Domien Verschuuren op Qmusic.


Nadat Acda en de Munnik in 2015 besloten te stoppen als duo, om zelfstandig door te gaan, keren de twee terug met een reünieconcert in de Ziggo Dome op zaterdag 28 oktober. Een show gevuld met zowel de bekende hits uit hun oude repertoire als nieuwe muziek.


Thomas Acda: "We zijn weer samen gekomen toen Paul mij belde en zei: 'Ik wil graag even met je praten', waarop ik antwoordde: 'Ik ga op vakantie, maar oké je hebt een uur'. We spraken af bij het Paleis van Justitie en twee koffie, twee gevulde koeken en een half woord was genoeg."


Thomas Acda en Paul de Munnik ontmoeten elkaar in 1988 op de kleinkunstacademie in Amsterdam waar ze samenwerken aan verschillende projecten. Ze scoren hun eerste hit bij het grote publiek met 'Niet Of Nooit Geweest', gevolgd door hits als 'Het Regent Zonnestralen' en 'De Kapitein Deel II'. Het succes zorgt voor uitverkochte theatershows en muziekprijzen zoals Edisons, een Gouden en een Zilveren Harp.


De kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur. Vanaf maandag 27 maart maken Qmusic-luisteraars kans op tickets voor het reünieconcert van Acda en de Munnik in de Ziggo Dome op zaterdag 28 oktober. Alle informatie over het bemachtigen van tickets is te vinden op Qmusic.nl.


Afbeelding: Thomas Acda, Qmusic dj Domien Verschuuren en Paul de Munnik (foto Qmusic)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.