Spring naar bijdragen

Win de eerste tickets voor 'Qmusic presents Taylor Swift'


de redactie

946 weergaven

Na negen jaar keert Taylor Swift terug naar Nederland met haar The Eras-tour en staat ze op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli 2024 in de Johan Cruijff ArenA.


De populaire singer-songwriter heeft inmiddels 14 Top 40-hits op haar naam staan sinds haar debuut met 'Love Story' veertien jaar geleden. Met haar immense talent en ongeëvenaarde muzikaliteit neemt ze je mee op "een reis door al mijn muzikale tijdperken". Met 10 albums op haar naam heeft ze genoeg materiaal om een spectaculaire setlist samen te stellen. Haar The Eras-tour heeft wereldwijd al veel lof ontvangen voor het concept, de productie, de zang en de veelzijdigheid van Taylor Swift.


En hier komt het goede nieuws: bij Qmusic maak je kans op de allereerste tickets voor het concert op vrijdag 5 juli 2024. Van maandag 26 juni tot en met vrijdag 30 juni 2023 maak je dagelijks tussen 06:00 uur en 24:00 uur kans om te winnen. 


Mis deze kans niet om als een van de eersten de adembenemende show van Taylor Swift mee te maken. Luister naar Qmusic en zodra je een hit van Taylor Swift hoort, open je de Qmusic app en stuur je TAYLOR SWIFT in een bericht. Als je wordt teruggebeld en live in de uitzending komt, win je twee tickets voor Qmusic presents Taylor Swift.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.