Spring naar bijdragen

Qmusic neemt afscheid van Sean Dhondt


de redactie

318 weergaven

Sean Dhondt zal vanaf september niet langer radio maken voor Qmusic. Dat nieuws deelde hij daarnet zelf via zijn social media-kanalen. Sean is wel nog de hele zomer lang te horen bij Qmusic. Vanaf zaterdag 1 juli reist hij samen met het dj-team af naar Oostende, waar ze met de voeten in het zand live radio maken vanuit het Q-Beach House. Van maandag tot donderdag neemt hij, afwisselend met Yoren Linsen, het namiddagblok tussen 13:00 en 16:00 uur voor zijn rekening. 


Sean Dhondt op Instagram: "Het einde van een tijdperk, dat is het zeker. Acht jaar lang heb ik radio mogen maken voor de liefste luisteraars van de hele wereld: plaatjes draaien, de gekste acties bedenken en events mee op poten zetten. En dat samen met een heerlijk, warm, zot topteam. Tot ik vorige week te horen kreeg dat er na deze zomer geen plaats meer is voor mij in het zendschema van Qmusic. Jammer, heel jammer - het voelt echt rot. Eerlijk; ik had dit nog wel flink wat jaren willen doen. Voor jou, en samen met jou. Maar het leven staat nooit stil. Net als ik. Daarom kijk ik ook uit naar al het moois op komst. Naast de release van een nieuwe solo-single staat de zomertour met m’n nieuwe eighties-coverband Top Guns op de planning. Meteen 18 shows door heel Vlaanderen (parkies.be). Kom met de try-out op dinsdag 27 juni in Lint (AED) onze allereerste show meepikken! Of kom langs voor een babbel in het Q Beach House in Oostende, waar ik sowieso nog heel de zomer lang radio zal maken. Mocht ik jullie daar niet zien: bedankt, daar aan de andere kant. Om te luisteren, en samen met mij op te groeien. X Sean"


Sean is sinds 2015 achter de microfoon te vinden bij Qmusic. Bij de radiozender zijn ze hem alvast heel dankbaar voor al die jaren: “Het vertrek van Sean uit onze radiofamilie markeert het einde van een periode waar we met warme herinneringen op terugkijken. We zijn enorm dankbaar voor de vele prachtige jaren radio die Sean ons gegeven heeft. Met een ontembare passie voor muziek, heeft hij Qmusic verrijkt met zijn kennis en ongeëvenaarde gedrevenheid. We zijn blij dat hij deze zomer nog steeds radio bij ons zal maken, rechtstreeks vanuit het Q-Beach House. Nadien wensen we hem alle succes toe... en blijven de deuren van onze radiostudio uiteraard wagenwijd openstaan voor Sean als gast, performer en vriend van het huis.”, vertelt Michael Dujardin, channel manager van Qmusic. 


In augustus 2015 startte Sean bij Qmusic als presentator van 'The BSMNT', een avondprogramma met voornamelijk alternatieve muziek. In het najaar van 2017 kreeg Sean zijn eigen radioprogramma op zondag van 10:00 tot 12:00 uur. Sinds januari 2018 helpt hij de luisteraars van Qmusic dagelijks van 13:00 tot 16:00 uur door de werkdag.


Afbeelding: Sean Dhondt (foto Qmusic)

  • Treurig 1

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.