Jump to content

Nieuwe jingles voor de Nederlandse Top 40 op Qmusic


de redactie

458 views

Vanaf vandaag zijn nieuwe jingles voor de Top 40 te horen op Qmusic. Met een nieuwe sound voor het merk, met de vertrouwde elementen. Zo bevat elke jingle de trompetten die onlosmakelijk verbonden zijn met de Top 40, die elke vrijdag te horen is en gepresenteerd wordt door Domien Verschuuren.


De ingang van het nieuwe jinglepakket betekent een nieuwe sound voor alle audiovisuele uitingen van de Top 40. Naast dat het te horen is tijdens de uitzending op vrijdag en zaterdag, wordt het ook meegenomen in bijvoorbeeld de dagelijkse Top 40 update en het themakanaal Qmusic Top 40.


Tijdens het vormgeven van de nieuwe audiovormgeving is gefocust op het feelgood-gevoel en het meezinggehalte. In combinatie met het iconische geluid van de opener van de Top 40, waarin de tune van Sid Ramin is verwerkt die al in 1963 werd opgenomen. Het huidige audiovormgevingspakket is inmiddels bijna 4 jaar te horen geweest. Het nieuwe jinglepakket is bij Qmusic in eigen huis gemaakt door audiovormgever Niels de Koning.


Roland Snoeijer, Programma Directeur Qmusic: “De Top 40 klinkt nog eigentijdser en frisser met de nieuwe jingles. Het pakket is een combinatie van de herkenbare Qmusic sound, het vrijdagmiddaggevoel, de hits en het iconische geluid van de Top 40. Elke week starten ruim een miljoen luisteraars hun weekend met de Top 40 en we zijn heel trots op de nieuwe sound van de lijst”. 


Afbeelding: Roland Snoeijer, programmadirecteur Qmusic (foto Ben Verveld/Qmusic)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.