Spring naar bijdragen

Mattie & Marieke vieren vijfjarig jubileum en vernieuwen contract bij Qmusic


de redactie

371 weergaven

Mattie Valk en Marieke Elsinga zijn na hun vakantie terug op de radio en vanaf maandag te horen in de ochtendshow van Qmusic. Deze ochtendshow markeert haar vijfjarig jubileum en zal ook in de komende jaren te beluisteren zijn, aangezien Mattie Valk en Marieke Elsinga een nieuw, meerjarig contract hebben getekend. Het aankomende maandag startende zesde seizoen belooft een voortzetting te zijn van de best beluisterde ochtendshow van Nederland.


Mattie vertelt: "Vijf jaar is voorbij gevlogen! We hebben veel overeenkomsten en ook minstens zoveel verschillen. We zijn allebei bij ooit Qmusic begonnen en lachen ontzettend met elkaar, maar denken over sommige dingen heel verschillend. Ik denk dat dat onze kracht is. "

Marieke vult aan: "Dat de klik er vanaf het begin was, was duidelijk, maar je moet ook groeien in wat je doet op de radio. Vijf jaar later heb ik het gevoel dat we allebei en samen heel erg gegroeid zijn. En de klik is er nog steeds. Dus dit gaan we met veel plezier nog jaren doen!"


De Dropping
Het zesde seizoen van de ochtendshow trapt maandag af met 'de Dropping'. Om 06:00 uur worden Mattie en Marieke afzonderlijk van elkaar ergens in Nederland gedropt. Zonder kennis van hun locatie moeten ze zo snel mogelijk terugkeren naar de studio, zonder gebruik van navigatie of geld, maar met hulp van de luisteraars. De vraag blijft wie als eerste bij Qmusic zal arriveren.


Vijf Jaar Succes
In september 2018 begonnen Mattie en Marieke met hun ochtendshow op Qmusic. Gedurende de afgelopen jaren heeft het programma zich ontwikkeld tot de meest beluisterde ochtendshow van Nederland. Dagelijks vermaken ze hun luisteraars met herkenbare situaties uit hun eigen levens en spraakmakende inhoud. Nieuwslezer Anne-Marie Rozing, Joe 'Stagiair van de Show' en Tom 'van de Intercom' zijn elke ochtend te horen. Daarnaast zijn er herkenbare segmenten zoals 'Ja of Nee', 'the Big Five', 'Het Verjaardagsrad' en 'Vier op een Rij'. Tijdens 'Wedding in a Week' organiseerden Mattie en Marieke zelfs binnen één week een bruiloft voor twee gelukkige luisteraars.


Afbeelding: Algemeen directeur Robert Bernink, Mattie Valk, Marieke Elsinga en programmadirecteur Roland Snoeijer (foto  Qmusic)

1 Opmerking


Aanbevolen antwoorden

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.