Jump to content
Wat fijn dat je Radiotrefpunt bezoekt! Dank daarvoor. Het onderhoud en beheer van de community kost geld. Help ons hiermee. Steun Radiotrepfunt en doneer. Alvast bedankt. ×

Eerste editie ‘Radio 10 Top 4000 in Concert’ 


de redactie

287 views

Let's start with a bang! Om de Top 4000, traditioneel te horen in de laatste weken van het jaar, een muzikale kick-start te geven, organiseert Radio 10 dit jaar voor het eerst ‘Radio 10 Top 4000 in Concert’: een bijzondere concertavond waar Douwe Bob en tribute bands Starman NL en Brucified een muzikale ode brengen aan al het moois wat de hitlijst te bieden heeft. De line-up werd vanmorgen bekendgemaakt door Gerard Ekdom in de ochtendshow ‘Ekdom in de Morgen’ op Radio 10. Het concert vindt plaats in de Vorstin in Hilversum op vrijdagavond 24 november. De ‘Top 4000’ is te horen vanaf 25 november t/m 22 december. 


Top 4000 goes live 
Met het einde van het jaar weer in zicht, is het bijna tijd voor de grootste hitlijst aller-tijden, de ´Top 4000´! De ‘Top 4000’ is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een waar begrip. DJ's, luisteraars en artiesten tellen samen af tot de absolute nummer 1 in een lijst met de Grootste Hits Aller Tijden, gekozen door de luisteraar.  
 
Dit jaar is stemmen niet het enige wat die luisteraar kan doen. Met de ‘Radio 10 Top 4000 in Concert’ biedt Radio 10 de kans voor luisteraars zich onder te dompelen in de muziek van de grootste hitlijst van het jaar. Niet alleen worden verschillende nummers uit de lijst ten gehore gebracht door Douwe Bob en de tribute bands Starman NL en Brucified, ook de Radio 10 dj's zijn natuurlijk te vinden op het feest. Hoe dat eruit gaat zien, kan nog niet verklapt worden. Maar het zou zomaar kunnen dat het bier ineens getapt wordt door een wel heel bekend gezicht...  

 

‘Radio 10 Top 4000 in Concert’ vindt plaats in de Vorstin in Hilversum op vrijdagavond 24 november. Kaarten kosten €19,50 per stuk en zijn vanaf nu verkrijgbaar via deze link. Ook maken luisteraars t/m 20 november tijdens verschillende momenten kans om kaarten te winnen. 

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.