Jump to content

Van maandag 11 december tot en met zondag 31 december staat de studio van Radio2 in Genk.


de redactie

419 views

Radio2 viert het eindejaar in Genk. Vanaf maandag 11 december vind je de radiostudio daar drie weken lang in het Winter Wonderland op de Grote Markt, helemaal in de kerstsfeer. Radio2 maakt er de gezelligste en plezantste plek van Vlaanderen van. Je bent van harte welkom om er de radio-uitzendingen live mee te maken, de Radio2-stemmen te ontmoeten en te genieten van spetterende optredens. Onder andere Bart Kaëll, Danny Vera, De Romeo’s, Jasper Steverlinck, Margriet Hermans, Natalia, Willy Sommers en Wim Soutaer zingen live op het podium aan de Radio2-studio. 


De feestdagen worden nóg mooier als je wenskaarten verstuurt. Deel je warmte met Radio2 en alle luisteraars en stuur een wenskaart naar Genk. Het adres is Radio2, Grote Markt 1, 3600 Genk. Laat ook even weten aan wie je nog kaartjes stuurt. Radio2 houdt alles bij met een teller op radio2.be. Hoe meer warme wensen jij stuurt, hoe hoger de teller!


In de weken voor kerst maakt Radio2 je, vanuit Genk, helemaal klaar voor de feestdagen.Tussen 10:00 en 12:00 uur gaat Radio2 Ann&Daan op zoek naar inspiratie voor een geslaagd feest. The Messy Chef Jelle Beeckman zorgt voor een heerlijk kerstmenu. Jeroen Meus vertelt je alles over het belang van een goeie pan en zamelt ook oude exemplaren in. Breng je er een binnen, dan maak je kans op een nieuwe. Verder ontdekken Ann en Daan gaststad Genk en zoeken uit wat er allemaal te beleven valt. 


Daarna brengt Jana Smeets je in Radio2 Middag in Limburg, van 12:00 tot 13:00 uur, het nieuws en de verhalen uit Limburg. In de namiddag zorgen Anja Daems of Dirk Ghijs voor de perfecte soundtrack met de mooiste (kerst)hits in Radio2 Hitmix, tussen 13:00 en 16:00 uur. In het weekend hoor je vanuit de studio in Genk Radio2 Weekend met Caren Meynen, de Radio2 Top30 met Dirk Ghijs of Peter Hermans, Radio2 Select met Niels Vandeloo en de Radio2 Top2000 kwis met Anja Daems.


Ook in de december zorg Radio2, zoals altijd, voor de strafste consumententips. Wanneer doe je best je inkopen voor de feestdagen? Waar en wanneer kan je koopjes doen? Kortom: hoe hou je het eindejaar betaalbaar?

  • Radio2 live in Genk: van maandag 11 december tot en met zondag 31 december op Radio2 en VRT MAX.

Kerst op Radio2
Ook op kerstavond ben je bij Radio2 aan het juiste adres. Op zondagnamiddag 24 december presenteren Romy Deridder en Niels Vandeloo de beste kerstsongs in de Radio2 Kerst50. Daarna hoor je Radio2 The Rat Pack in concert, the Christmas edition. Tijdens dit heerlijke swingconcert kun je genieten van de beste crooner- en kerstklassiekers, verrassende duetten en een schijnwerper op het legendarische repertoire van Burt Bacharach. Het is een opname van de liveshow op zaterdag 16 december in de Antwerpse Koningin Elisabethzaal. Gastvrouw Vanessa Vanhove ontvangt er Yannick Bovy, Grace, Gustaph, Günther Neefs, Jasper Steverlinck en Leez (Lisa Van Rossem). Samen met de VRT Bigband brengen ze unieke versies van bekende hits.

 

  • Radio2 Kerst50, live vanuit Genk: op zondag 24 december van 15.00 tot 18.00 uur op Radio2 en VRT MAX.
  • Radio2 The Rat Pack in concert, the Christmas edition: op zondag 24 december van 18:00 tot 20:00 uur op Radio2 en VRT MAX en op zondag 24 december om 23:00 uur en maandag 25 december om 17.00 uur in beeld op VRT 1 en VRT MAX.

Radio2 Top2000
Op maandag 25 december om 09:00 uur gaat dan de Radio2 Top2000 van start. Siska Schoeters opent deze ultieme lijst van de populairste nummers aller tijden. Op zondag 31 december presenteert Peter Van de Veire de finale tussen 15:00 en 18:00 uur. Staat ‘Bohemian Rhapsody’ weer op nummer 1 of is er een andere winnaar? Naast Siska en Peter tellen ook Anja Daems, Ann Reymen, Caren Meynen, Daan Masset, Dirk Ghijs, Kim Debrie, Margaux Bogaert, Romy Deridder en Sharon Slegers af van 2000 naar 1. Dat doen ze 24 uur per dag, live vanuit de studio in Genk.

  • Radio2 Top2000, live vanuit Genk: van maandag 25 december tot en met zondag 31 december, 24 uur per dag.

Afbeelding: Bart Kaëll (foto Radio2/VRT)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.