Jump to content

SLAM!-dj Anoûl duikt in de Utrechtse gracht voor bekende visdeurbel


de redactie

201 views

Ochtendshow-dj Anoûl Hendriks van SLAM! heeft afgelopen week een opmerkelijke duik genomen in de Utrechtse gracht om de werking van de bekende 'Visdeurbel' te testen. Na veel commotie omtrent de livestream van de visdeurbel, besloot Hendriks het water in te springen om te zien of de bel echt werkt. Zijn actie bleek al snel de aandacht te trekken van kijkers van de livestream, die werden aangemoedigd om naar SLAM! te luisteren.


De visdeurbel, die vorig jaar werd geïntroduceerd om vissen te helpen bij hun doortocht door de Utrechtse wateren, heeft wereldwijd veel aandacht getrokken. In maart alleen al werd de livestream door 1,2 miljoen mensen bekeken. Ondanks de twijfels over de authenticiteit van de livestream, heeft Hendriks met zijn duik bewezen dat de visdeurbel inderdaad werkt.


Anoûl Hendriks, bekend van zijn ochtendshow 'Early Birds' op SLAM!, vertelt: "Er was zoveel te doen om de visdeurbel. Alleen al in maart werd de livestream door 1,2 miljoen mensen wereldwijd bekeken. Maar in mijn ochtendshow ontstond een discussie over of het wel echt live was, want we hadden na regelmatig kijken nog nooit een vis gezien. Na het wagen van de duik kan ik zeggen dat de livestream echt werkt. Het water was erg vies en ik was ook niet goed te zien. Mijn bordje met 'Luister naar SLAM!' was gelukkig wel duidelijk in beeld. En ik zag onderweg ook nog een fiets in de gracht."


Ondanks de aandacht die Hendriks' duik heeft gekregen, heeft de Gemeente Utrecht besloten om de sluis gesloten te houden vanwege mogelijke gevaren voor mensen door zuigkrachten bij het openen van de sluis.


Anoûl Hendriks, 27 jaar oud en woonachtig in Hilversum, maakte zijn radiodebuut op 3FM en was later ook te horen op Radio 538. Sinds 2017 maakt hij deel uit van het dj-team van SLAM! en presenteert hij nu de ochtendshow.

 

 


Afbeelding: Anoûl Hendriks (foto SLAM!)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.