Spring naar bijdragen

Q-dj Vincent Fierens lanceert De Vincent Live Pop-Up Shop in Antwerpen


de redactie

160 weergaven

Vanaf maandag 15 april verplaatst Q-dj Vincent Fierens zich naar een nieuwe locatie. Hij verruilt tijdelijk zijn vertrouwde radiostudio in Vilvoorde voor de Vincent Live Pop-Up Shop op de Meir in Antwerpen. Deze bijzondere winkel biedt klanten de mogelijkheid om zonder kosten producten te verkrijgen. Van maandag 15 tot vrijdag 19 april kunnen luisteraars dagelijks deelnemen en kans maken op unieke prijzen uit de winkel, variërend van een reis naar New York tot concerttickets en een ballonvaart boven de Alpen.

 

Vincent Fierens krijgt ondersteuning van bekende persoonlijkheden, die elke dag een ander thema vertegenwoordigen in de winkel. Op maandag opent hij een muziekwinkel met Metejoor, op dinsdag een reisbureau met Sam Gooris en Kelly Pfaff, op woensdag een kinderwinkel met Camille Dhont, op donderdag een sportwinkel met Rik Verheye en op vrijdag een mode- en beautywinkel met Emilie Vansteenkiste. De Pop-Up Shop zal elke dag transformeren naar een nieuw thema, waarbij de bekende gezichten vol enthousiasme Vincent ondersteunen.

 

Vincent Fierens zegt hierover: “Tijdens mijn vakantie heb ik nagedacht over welke dromen ik nog graag van mijn bucketlist zou willen afvinken. Hoe cool zou het zijn om een eigen winkel te openen? Wat begon als een onbegonnen werk, zie ik nu volledig zitten. De hele week werd ik door luisteraars en BV’s klaargestoomd met waardevolle tips, en ik mocht deze week gaan flexijobben in de winkel van Andy Peelman. Deze winkeluitbater is er dus meer dan ooit klaar voor! In ruil voor een grote portie fun, kunnen luisteraars misschien wel 100% korting scoren op een zotte prijs. Ik zou zeggen: wie niet waagt, niet wint!”
 

De Vincent Live Pop-Up Shop met ondersteuning van Metejoor, CAMILLE, Rik Verheye en andere bekende gezichten: van maandag 15 tot vrijdag 19 april op de Meir in Antwerpen

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.