Jump to content

Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber


de redactie

96 views

Het FunX-publiek heeft gesproken en de genomineerden voor de FunX Music Awards, de belangrijkste muziekprijzen voor jong Nederland, zijn bekend. Jonna Fraser maakt met maar liefst vijf nominaties de grootste kans op een FunX Music Award. Ook Kevin en Dystinct behoren tot de grote kanshebbers met elk vier nominaties. Onder de vrouwelijke artiesten valt Yade Lauren op met drie nominaties. Het publiek bepaalt wie er uiteindelijk met een FunX Music Award naar huis gaat. FunX-dj Fernando Halman opende vanochtend in 'Start met Fernando' de stemperiode.


Op donderdag 30 mei worden voor de elfde keer de FunX Music Awards uitgereikt. In een volledig uitverkochte AFAS Live in Amsterdam zullen de muzikale successen van het afgelopen jaar gevierd worden, met optredens van onder andere Jonna Fraser, Reanny en CHO, die allen ook kans maken op een award. De rest van de line-up wordt op maandag 13 mei bekendgemaakt in 'Start met Fernando'. Voor wie naast kaarten gegrepen heeft, is er nog hoop: FunX geeft vanaf vandaag de allerlaatste kaarten weg aan luisteraars die hun stem uitbrengen via FunX.nl/awards.


Genomineerden FunX Music Awards 2024
De FunX Music Awards zijn publieksprijzen. Vanaf vandaag kan het FunX-publiek stemmen op hun favorieten via FunX.nl/awards. Stemmen kan tot en met donderdag 30 mei. De genomineerden in de categorieën 'Artiest van het Jaar Man' en 'Vrouw' zijn:


Artiest van het Jaar Man

 • DYSTINCT
 • Frenna
 • Jonna Fraser
 • Kevin
 • Ronnie Flex

Artiest van het Jaar Vrouw

 • Dylisa
 • Inez
 • Numidia
 • Yade Lauren
 • Zoë Tauran

Twee nominaties voor Ronnie Flex
Vorig jaar gaf Ronnie Flex tijdens de jubileumeditie van de FunX Music Awards nog een spectaculaire eindshow samen met The Fam. Dit jaar is hij genomineerd voor twee awards: 'Artiest van het Jaar Man' en 'Beste Samenwerking' samen met Katnuf, Jonna Fraser & CAZA. Het was een bewogen periode voor Ronnie Flex, die eerder dit jaar nog in het nieuws kwam door zijn actie tegen zijn voormalige platenlabel.


Bekijk het volledige overzicht van alle genomineerden voor de FunX Music Awards 2024 via FunX.nl.


Over FunX Music Awards
De FunX Music Awards zijn de belangrijkste muziekprijzen voor jong Nederland, voor de beste MC's, zangers en dj's van eigen bodem. Dit jaar worden de awards voor de elfde keer uitgereikt. De winnaars worden bepaald door het publiek van NPO FunX. Ruim twee weken lang stemmen zij op hun favoriete artiesten in verschillende categorieën, waaronder 'Artiest van het Jaar', 'Beste Nummer' en 'Volgende Beste'. Voor meer informatie: FunX.nl/awards.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
 • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.