Spring naar bijdragen

Qmusic ochtendshow: win 5 jaar lang concerttickets


de redactie

246 weergaven

Qmusic pakt uit met een nieuwe spectaculaire winactie tijdens de ochtendshow van dj's Maarten & Dorothee. Op woensdag 29 mei maken luisteraars die live in de uitzending komen kans om vijf jaar lang concerttickets te winnen.


Tijdens de ochtendshow van Maarten & Dorothee onthulden luisteraars een bijzondere boodschap die op de gevels van iconische concertzalen in het land prijkte. De woorden "Elke Beller Wint… 5 Jaar Lang Concerttickets!" verwijzen naar de actie waarbij elke beller die op 29 mei tussen 07:00 en 09:00 uur live in de ochtendshow komt, vijf jaar lang gratis toegang krijgt tot concerten, musicals en comedyshows in zalen als het Sportpaleis, Lotto Arena, Stadsschouwburg, Capitole, Trixxo Arena en Vorst Nationaal.


Deelnemen aan de Actie
Luisteraars die kans willen maken op deze unieke prijs moeten op 29 mei bellen naar het speciaal opgezette 'Maarten & Dorothee callcenter' tijdens de ochtendshow. Het gratis telefoonnummer voor het callcenter wordt op vrijdag 17 mei bekendgemaakt.


Voor een extra kans om deel te nemen, kunnen luisteraars zich nu al aanmelden via de Qmusic-app. In de app ontvangen ze exclusieve informatie en tips over een directe lijn naar de Q-studio, waarmee ze het callcenter kunnen omzeilen en rechtstreeks met Maarten & Dorothee in contact kunnen komen.


Meer informatie over de actie en deelnamevoorwaarden is te vinden op de website en in de app van Qmusic.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.