Jump to content

Qmusic ochtendshow: win 5 jaar lang concerttickets


de redactie

100 views

Qmusic pakt uit met een nieuwe spectaculaire winactie tijdens de ochtendshow van dj's Maarten & Dorothee. Op woensdag 29 mei maken luisteraars die live in de uitzending komen kans om vijf jaar lang concerttickets te winnen.


Tijdens de ochtendshow van Maarten & Dorothee onthulden luisteraars een bijzondere boodschap die op de gevels van iconische concertzalen in het land prijkte. De woorden "Elke Beller Wint… 5 Jaar Lang Concerttickets!" verwijzen naar de actie waarbij elke beller die op 29 mei tussen 07:00 en 09:00 uur live in de ochtendshow komt, vijf jaar lang gratis toegang krijgt tot concerten, musicals en comedyshows in zalen als het Sportpaleis, Lotto Arena, Stadsschouwburg, Capitole, Trixxo Arena en Vorst Nationaal.


Deelnemen aan de Actie
Luisteraars die kans willen maken op deze unieke prijs moeten op 29 mei bellen naar het speciaal opgezette 'Maarten & Dorothee callcenter' tijdens de ochtendshow. Het gratis telefoonnummer voor het callcenter wordt op vrijdag 17 mei bekendgemaakt.


Voor een extra kans om deel te nemen, kunnen luisteraars zich nu al aanmelden via de Qmusic-app. In de app ontvangen ze exclusieve informatie en tips over een directe lijn naar de Q-studio, waarmee ze het callcenter kunnen omzeilen en rechtstreeks met Maarten & Dorothee in contact kunnen komen.


Meer informatie over de actie en deelnamevoorwaarden is te vinden op de website en in de app van Qmusic.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.