Spring naar bijdragen

Elke beller wint 5 Jaar lang concerttickets bij Maarten & Dorothee


de redactie

140 weergaven

Op woensdag 29 mei organiseert Qmusic een bijzondere actie waarbij elke beller die tussen 7:00 en 9:00 uur live in de ochtendshow van Maarten & Dorothee komt, vijf jaar lang concerttickets wint. Dit evenement, getiteld "Elke Beller Wint 5 Jaar Lang Concerttickets," biedt muziekliefhebbers de kans om de komende jaren geen enkel groot concert te missen.


Q-dj's Maarten & Dorothee zijn verheugd over de actie: "Wij maken al heel lang samen radio. Het is zo zalig om luisteraars elke dag uit te nodigen om mee te genieten van de goede muziek en de ochtendsfeer. En ondertussen blijft het voor ons heel belangrijk om nooit te stoppen met dromen. Dat doen we nu opnieuw met deze actie. Niemand kan met zijn verstand bevatten hoe zot deze prijs is. Al die concertzalen, al die optredens, vijf jaar lang. ‘t Is waanzinnig. En we geven het niet één keer weg, maar Elke Beller Wint! We kijken er zo naar uit en willen iedereen heel veel succes wensen voor woensdag."


Deelnemen is eenvoudig: luisteraars kunnen bellen naar het speciale callcenter via het gratis nummer 0800 45678. Daarnaast is er een mogelijkheid om rechtstreeks in de show te komen door zich vooraf aan te melden in de Q-app, waar extra informatie en tips worden gedeeld.


In het verleden hebben Maarten & Dorothee al meerdere keren luisteraars verrast met vergelijkbare acties. Ze hebben auto's, bitcoins, zwembaden en concerttickets voor uitverkochte shows van Taylor Swift weggegeven. Deze nieuwe actie is een vervolg op deze traditie van grootse weggeefacties.


Elke Beller Wint 5 Jaar Lang Concerttickets: woensdag 29 mei 2024 van 07:00 tot 09:00 uur bij Maarten & Dorothee op Qmusic.

 

Afbeelding: Maarten & Dorothee (foto Qmusic)

  • Vind ik leuk 1

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.