Jump to content

Gerard Ekdom start in september met ochtendshow op Radio Veronica


de redactie

186 views

Fans van Gerard Ekdom kunnen zich verheugen: vanaf maandag 2 september is de populaire dj weer te horen op de radio. Ekdom zal elke werkdag van 06:00 tot 09:00 uur zijn nieuwe ochtendshow 'Ekdom in de Morgen' presenteren op Radio Veronica.


Na een korte periode van afwezigheid keert Ekdom terug met zijn kenmerkende energie en enthousiasme. De ochtendshow zal naast muziek ook het laatste nieuws brengen, verzorgd door nieuwslezer Marijke Ketel. Ketel, die ervaring heeft opgedaan bij verschillende nieuws- en actualiteitenprogramma's zoals WNL op Zondag, RTL Late Night en Hart van Nederland, zal zorgen voor de actuele updates gedurende de show.


Radio Veronica zet hiermee een belangrijke stap in de vernieuwing van haar programmering. De komst van Ekdom werd eerder dit jaar aangekondigd, samen met de overstap van Wouter van der Goes en Frank van 't Hof naar de middagshow. Met de start van Ekdom in september is de nieuwe programmering compleet.


Max Schuiling, die eerder al als producer werkte voor 'Ekdom in de Morgen', zal deze rol ook bij Radio Veronica op zich nemen. Zijn ervaring en samenwerking met Ekdom zorgen voor continuïteit en een vertrouwde sfeer voor de luisteraars.


Radio Veronica staat aan de vooravond van een nieuw hoofdstuk, waarbij de komst van Gerard Ekdom een centrale rol speelt. Het station verwacht met deze versterking een frisse wind door het radiolandschap te laten waaien en de luisteraars elke ochtend een energieke start van de dag te bieden.


Afbeelding: Max Schuiling, Gerard Ekdom en Marijke Ketel (foto Naomi van Verseveld / Radio Veronica)

  • reaction_title_1 1

1 Comment


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.