Jump to content

Qmusic-dj Mattie Valk brengt ontspanning voor TeamNL met 'Matties Care-van'


de redactie

177 views

In aanloop naar de Olympische Spelen in Parijs zet Qmusic-dj Mattie Valk zich in voor de ontspanning en ondersteuning van TeamNL-sporters met zijn nieuwe online videoserie ‘Matties Care-van’. Valk reist met zijn kenmerkende rode caravan door het land om met sporters zoals Tes Schouten, Harrie Lavreysen, Felice Albers, Bart Lambriex, Floris van de Werken en Diede de Groot in gesprek te gaan.


De serie biedt een kijkje achter de schermen van de voorbereiding van deze topsporters op de Spelen. In elke aflevering leert Valk de sporters beter kennen tijdens activiteiten die variëren van ontspannen spelletjes zoals petanque tot gezamenlijke trainingssessies. Daarnaast delen sporters persoonlijke berichten van het thuisfront.


De eerste aflevering, waarin zwemster Tes Schouten centraal staat, komt vanmiddag om 16:00 uur online. Schouten, wereldkampioene op de 200 meter schoolslag, bespreekt hoe zij zich voorbereidt op het grootste sportevenement ter wereld. In de daaropvolgende afleveringen worden andere prominente TeamNL-leden belicht, waaronder baanwielrenner Harrie Lavreysen, hockeyster Felice Albers, zeilers Bart Lambriex en Floris van de Werken, en rolstoeltennisster Diede de Groot.


Qmusic, mediapartner van TeamNL, zal tijdens de Olympische Spelen live uitzenden vanuit het TeamNL Huis in Parijs. Mattie Valk en Domien Verschuuren verzorgen elke werkdag tussen 06:00 en 10:00 uur en in het weekend tussen 12:00 en 15:00 uur het radioprogramma vanuit de Franse hoofdstad. In de weken voorafgaand aan de Spelen brengt Qmusic updates en nieuws over TeamNL via de radio, hun website, app en sociale media.


De 'Matties Care-van' serie is te bekijken via Qmusic.nl, de Qmusic-app en het QmusicNL YouTube-account, waar fans van de sporters en luisteraars van Qmusic kunnen meegenieten van de voorbereidingen van TeamNL op de Olympische Spelen.


Afbeelding: Mattie Valk (foto Qmusic)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.