Spring naar bijdragen

Stemweek Evergreen Top 1000 op NPO Radio 5 van start


de redactie

865 weergaven

De stemperiode van de NPO Radio 5 Evergreen Top 1000 is zojuist op feestelijke wijze van start gegaan in het radioprogramma Wekker-Wakker! (Omroep MAX). Luisteraars kunnen van 4 tot en met 10 november stemmen op hun favoriete muziek uit de jaren '60, '70 en '80 via nporadio5.nl.


In de stemperiode draait NPO Radio 5 de hele dag platen uit de keuzelijst. Evergreens van bekende binnenlandse en buitenlandse artiesten zijn te horen. Onder anderen The Beatles, ABBA, Guus Meeuwis, Eagles, Fleetwood Mac, Frank Sinatra en Boudewijn de Groot komen voorbij deze week.


Vrijdag 10 november sluit NPO Radio 5 de stemperiode af met livemuziek van Albert Hammond. De hele dag komen bekende Nederlanders langs in de studio waar ze vertellen over hun favoriete evergreens. Luisteraars zijn ook van harte welkom. Meer informatie is te vinden op de website van NPO Radio 5.


Maandag 27 november start de tiende editie van de Evergreen Top 1000 op NPO Radio 5. De Evergreen Top 1000 is tot en met vrijdag 1 december elke dag tussen 07:00 uur en 20:00 uur te horen. De presentatoren tellen in vijf dagen af naar de nummer 1.


NPO Radio 5
NPO Radio 5 brengt classics en evergreens in combinatie met nieuws, informatie en service. De publieke zender is voor alle luisteraars die de goede muziek van de afgelopen decennia én een prettige sfeer waarderen. NPO Radio 5 is overal in Nederland te beluisteren via de kabel (bel gratis 0800-0900500 voor kabelfrequenties), online via de livestream op de website www.NPORadio5.nl, met de app van NPO Radio 5 en Digital Radio+.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.