Jump to content

de redactie

384 views

De strijd om de grootste carnavalskraker van 2014 gaat weer losbarsten. Vrijdagochtend opende zanger René Schuurmans de stembus van de ‘Kies Je Kraker 33’. Stemmen kan tot en met 27 februari 20:00 uur via de website van Omroep Brabant.

 

Vanaf maandag 17 februari zijn de kanshebbers elke werkdag bij Omroep Brabant op de radio te horen in het programma ‘Kies Je Kraker 33’, doordeweeks tussen 19:00 tot 20:00 uur en in het weekend van 18:00 tot 19:00 uur.

 

Presentator Jordy Graat draait de carnavalsplaten, laat horen hoe Brabant toeleeft naar het feest der feesten en ontvangt elke uitzending artiesten zoals Huub Hangop, De Deurzakkers, Johnny Gold en DJ Bompa en de Mens. Die zullen hun carnavalshit uiteraard live ten gehore brengen!

 

Vorig jaar wonnen de Dorini’s uit Boxtel de Kies je Kraker 33 Trofee, met hun carnavalshit ‘Dina Dynamiet’. De winnaar van de Kies je Kraker 33 trofee van dit jaar wordt carnavalsvrijdag bekendgemaakt, tijdens de rechtstreekse uitzending van 3 Uurkes Vurraf op Omroep Brabant radio, tv en internet.

 

Website: http://www.omroepbrabant.nl/kiesjekraker

 

 

 

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...