Jump to content

Vernieuwde radioprogrammering van Omroep Brabant


de redactie

711 views

Omroep Brabant heeft vanaf maandag 3 juni een volledig vernieuwde radioprogrammering. Er komt een forse uitbreiding van het aantal programma’s, met name in het weekend. In totaal komt er 14 uur aan gepresenteerde programma’s bij.


De belangrijkste verandering is al meteen op maandag 3 juni om 06:00 uur te horen. Het programma ‘Wakker!’ is opgefrist en krijgt een nieuwe presentator: Koen Wijn. Hij neemt het stokje over van Maarten Kortlever. Die laatste is sinds een paar maanden teamleider Radio en stopt daarom met het presenteren van een vast programma, maar zal nog wel invallen.


Na ‘Wakker!’ is het om 10:00 uur de beurt aan ‘Brabants Bont’. Dit radioprogramma krijgt met Hubert Mol een vertrouwde presentator, hij was immers de vaste vervanger. De afgelopen jaren werd ‘Brabants Bont’ gemaakt vanuit de tv-studio. Vanaf 3 juni zal het programma nog wel te zien zijn op tv, maar dan vanuit de radiostudio. De afgelopen weken is de radiostudio van Omroep Brabant vernieuwd en zijn er overal camera’s opgehangen.
Kijk mee via de website.


Volgens start om 13:00 uur ‘Muziek & Zo’ met Eefke Boelhouwers en om 16:00 uur ‘Afslag Zuid’ met Kristian Westerveld. Deze radioprogramma’s blijven op de vertrouwde plek. 


De werkdag wordt vanaf 19:00 uur voortaan afgesloten met een nieuw radioprogramma ‘Van Brabantse Bodem’. Jordy Graat, onder andere bekend als presentator van 3 Uurkes Vurraf en Fijnfisjeniecafé, draait een uur lang de allermooiste liedjes vanuit onze eigen provincie. Van Krezip tot Guus Meeuwis en van americana-zanger Mercy John tot Django Wagner. 


Het weekend wordt flink uitgebreid met nieuwe radioprogramma’s. Meest in het oog springend is het lunchprogramma ‘Graat & De Laat’. Iedere zaterdag tussen 12:00 en 14:00 uur maken Jordy Graat en Christel de Laat (bekend als typetje Betty van de Oetelaar) er een gezellige boel van. Samen met de Brabantse luisteraar vieren ze het weekend! In de middag draait Ronny Balk (voorheen 8FM) de allerlekkerste muziek in ‘Zet ‘m OB’en voor je het weet is het al weer maandagochtend.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.