Jump to content

The Netherlands

  • entries
    4,095
  • comments
    773
  • views
    133,950

Contributors to this blog

24 uur per dag carnaval op Omroep Brabant


de redactie

249 views

Omroep Brabant brengt van vrijdagmiddag 24 februari 13:00 uur tot en met woensdag 1 maart 18:30 uur maar liefst 24 uur per dag carnaval op internet, TV en radio. Met verslaggevers die in heel Brabant op zoek zijn naar de leukste feesten en grappigste carnavalsvierders. En natuurlijk ook de grote optochten live op TV en internet. Kijk op omroepbrabant.nl/carnaval voor veel meer carnavalsnieuws en -beelden.

 

3 Uurkes Vurraf
De aftrap van het Brabantse carnaval is traditiegetrouw ‘3 Uurkes Vurraf’. Drie uur lang de allerbeste en meest populaire carnavalsmuziek van 2017. Op vrijdagmiddag 24 februari om 15:00 uur start de live uitzending van 3 Uurkes Vurraf vanuit hotel Pullman Eindhoven Cocagne via internet, TV en radio. Met dit jaar onder anderen: Vader Abraham, Snollebollekes, Feestteam, Lamme Frans, eurzakkers, Lawineboys, Gebroeders Ko, René Schuurmans, Niek en Danny, Chef Soldaat en natuurlijk de winnaar van Kies je Kraker.

Vanaf vrijdagmiddag 24 februari 13:00 uur is ‘2 Uurkes Vurgloeie’ op radio en TV te horen en te zien. Met vooral sfeer proeven bij de carnavalsvierders, interviews met artiesten interviewen en de beste liedjes uit ‘Kies je Kraker’, de carnavalsliedjeswedstrijd van Omroep Brabant.

 

Carnavalsoptochten
Ook voor de carnavalsoptochten is er weer veel aandacht op TV en internet. Omroep Brabant brengt op zaterdagmiddag de optochten van Eindhoven (vanaf 13:45 uur) en Roosendaal (vanaf 16:30 uur). En ’s avonds vanaf 19.30 uur de lichtjesoptocht in Standdaarbuiten. Op zondag is de optocht in Tilburg (vanaf 13:45 uur) te zien en maandag (vanaf 13:45 uur) de optocht in Den Bosch.

Op carnavalsdinsdag zijn de optocht in Hoeven (vanaf 14:00 uur) en de optocht in Bergen op Zoom (vanaf 16:30 uur) te zien. Tevens zijn alle optochten die op tv te zien zijn, terug te kijken via omroepbrabant.nl/carnaval.

 

Fijnfisjenie Café
Vanuit het Fijnfisjenie Café van Omroep Brabant in Son feest de kijker mee met carnavallend Brabant. Fijnfisjenie Café is van zaterdag tot en met dinsdag iedere dag vanaf 13:00 uur live op TV. Met optredens, gasten en verslaggevers die op pad gaan in heel de provincie. Verder de mooiste optochten, de leukste clips uit ‘3 Uurkes Vurraf, de beste tonpraters en vooral heel veel feestvierende Brabanders.

 

Dweilradio
Ook op radio is het 24 uur per dag carnaval. Vanaf vrijdagmiddag 24 februari 13:00 uur is ‘2 Uurkes Vurgloeie’ (op radio en TV). Vanaf 15:00 uur de liveE uitzending van ‘3 Uurkes Vurraf’ en vervolgens alle dagen van 09:00 uur tot 18:00 live dweilradio. Zaterdag vanuit Roosendaal (naast de Sint-Jan op de Markt), zondag vanuit Tilburg (Café Karel), maandag vanuit Den Bosch (Parade) en dinsdag vanuit Bergen op Zoom (naast de Peperbus op de Markt).

 

Daarnaast is er vanaf vrijdag tot en met maandag elke nacht tussen 00:00 en 03:00 uur live radio in ‘Brabantse Nachten Zijn Lang’. Een absolute aanrader voor alle nachtbrakers, feestvierders die nog niet naar bed willen en natuurlijk taxichauffeurs en snackbareigenaren. Luisteraars kunnen naar de studio bellen voor verzoekjes en om te vertellen hoe zij hun carnaval beleven.

 

Carnavalssite
Op internet is er weer de speciale carnavalssite omroepbrabant.nl/carnaval waar alle verslagen, optochten, foto’s en films zijn terug te vinden. Ook via de smartphone en tablet apps van Omroep Brabant is alles rondom carnaval te volgen. Ga hiervoor naar omroepbrabant.nl/carnaval.

 

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.