Spring naar bijdragen

Qmusic en The Best Social gaan op zoek naar 'Beste Artiest' op social media


de redactie

520 weergaven

Tijdens The Best Social Awards wordt dit jaar een nieuwe award uitgereikt. Radiozender Qmusic en The Best Social Awards slaan hun handen ineen en gaan op zoek naar de 'Beste Artiest' op social media.


Of het nou artistiek, grappig, muzikaal of origineel is: de artiest die online het best de juiste snaar weet te raken ontvangt eind april The Best Social Award voor Beste Artiest.


Jorn Agterberg, Marketing Manager Qmusic laat weten: "The Best Social en Qmusic passen als merken goed bij elkaar. Beide platforms hebben een positieve insteek en willen luisteraars en volgers verrassen met originele content. Met deze nieuwe award willen we artiesten die opvallen social media in het zonnetje zetten."


Diederik Broekhuizen, Oprichter The Best Social: "Social media is een geweldige plek om je creativiteit te laten zien. Nederlandse artiesten worden hier steeds beter in. Het is de hoogste tijd om uitblinkers hierin te belonen. We zijn trots dat we met Qmusic digitale vernieuwing kunnen promoten."


Qmusic is een hitstation met een prominente plek in het radiolandschap door onder andere de Top 40, Het Geluid en het Foute Uur. De zender ontving onlangs de prestigieuze Marconi Award voor Beste Zender van 2019.


The Best Social Awards zijn dé prijzen in Nederland voor al het beste op social media, waarbij makers, influencers en andere internethelden in het zonnetje worden gezet. Dit tweedaagse evenement vindt dit jaar voor zevende keer plaats eind april in Amsterdam. 
 

  • Treurig 1

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.