Jump to content

Wereldrecord applaudisseren verbroken bij Mattie & Marieke


de redactie

2,103 views

In de ochtendshow van Mattie en Marieke op Qmusic verbrak Joe (stagiair van de show) maandagochtend het wereldrecord applaudisseren. Joe startte iets na het begin van de ochtendshow, om kwart over zes, met klappen en deed dat non-stop tot kwart voor negen.


Het vorige record, uit Australië, stond op 2 uur en 20 minuten. Met ruim 2 uur en 30 minuten is Joe daar tien minuten overheen gegaan. Het klappen bleek fysiek geen grote uitdaging, want na twee en een half uur had Joe enkel last van tintelende handen. Vooral mentaal was het moeilijk: het eentonige applaudisseren werd op den duur tergend saai en Joe kon verder niets met zijn handen doen.


De ochtendshow met Mattie & Marieke is elke ochtend te horen tussen 06:00 en 09:00 uur. Naast dj's Mattie (Valk) en Marieke (Elsinga) zijn Joe, stagiair van de show, Tom van de intercom en nieuwslezer Anne-Marie te horen.

  • Sad 1

8 Comments


Recommended Comments

Opvallend genoeg staat er niet bij voor wat of wie hij applaudisseert.

Als er geen aanleiding is, dat ben je niet aan het applaudisseren, maar alleen aan het klappen. Dat is een ander record!

 

Welk plaatje komt nu?

Link to comment

Prachtige band. Ik heb ze een keer zien optreden live....................ergens in Burlington-VT. Een poster met "tonight- the Guess Who"

 

Dus de  autorit van Montreal naar NY duurde wel wat langer.

  • Like 1
Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.