Jump to content

Dance & Soul Classics Weekend bij Radio 10

Sign in to follow this  
de redactie

184 views

Dit weekend staat Radio 10 volledig in het teken van de beste dance en soul classics in Het Weekend van de Dance & Soul Classics! Van zaterdagochtend 07:00 uur tot zondagavond 21:00 uur komen ze allemaal voorbij; van Barry White en Chic tot Justin Timberlake, van Chaka Khan en Bruno Mars tot Dan Hartman en van Sugarhill Gang tot Pharell Williams. Luisteraars worden 38 uur lang getrakteerd op de allerlekkerste dance en soulclassics. Daarnaast kunnen zij ook het hele weekend een eigen favoriete plaat aanvragen.


Het Weekend van de Dance & Soul Classics is het eerste themaweekend in een serie van themaweekenden en -dagen die de zender met de grootste hits aller tijden voor de luisteraars in petto heeft het komende jaar. Hiermee wil Radio 10 haar luisteraars volop laten genieten van de enorme muziekvariatie die zij te bieden heeft.

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.