Jump to content

Jan Rietman presenteert Wekker-Wakker-Weekend! live vanuit Den Haag


de redactie

90 views

Zaterdag 26 juni is de Nederlandse Veteranendag. Ter gelegenheid van deze speciale dag komt het MAX-radioprogramma Wekker-Wakker-Weekend! die ochtend live vanaf het bordes van het historische Kurhaus in Den Haag. Presentator Jan Rietman ontvangt daar gasten als Lee Towers en Dick Jol. En er is uiteraard veel aandacht voor Veteranendag. Wekker-Wakker-Weekend! is zaterdag 26 juni van 07:00 tot 10:00 uur te horen op NPO Radio 5.


Ter gelegenheid van Nederlandse Veteranendag heeft Jan Rietman besloten om zijn radioprogramma Wekker-Wakker-Weekend! te presenteren vanaf het bordes van het historische Kurhaus in Den Haag. Het belooft een bijzondere uitzending te worden, met gasten als Lee Towers en Dick Jol. Ook komt Koos Sol van het Nederlandse Veteraneninstituut langs en draait Jan het nieuwe Veteranendaglied van Stef Bos. Robin Imthorn gaat vijf marathons in vijf dagen lopen om het taboe rondom het praten over PTSS en angstgevoelens bij veteranen te doorbreken. Hij praat erover met Jan Rietman. Verder natuurlijk heel veel leuke gesprekken op en rond het strand én de allermooiste muziek.


Wekker-Wakker-Weekend!: zaterdag 26 juni 2021 van 07:00 tot 10:00 uur live op NPO Radio 5.

 

Afbeelding: Jan Rietman (Foto MAX / Robbert Jan Witte)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.