Jump to content

NPO Radio 5 reist terug naar de seventies tijdens De Week van de Jaren 70


de redactie

485 views

NPO Radio 5 reist met de luisteraars terug naar de seventies tijdens De Week van de Jaren 70 van zaterdag 18 tot en met vrijdag 24 september. Legendarische albums uit dit kleurrijke tijdvak vormen de rode draad in de programmering.


De dj’s van NPO Radio 5 hebben een selectie gemaakt van hun favoriete platen en draaien in elke show drie tracks van de gekozen albums. De luisteraars bepalen welk nummer als laatste wordt gedraaid. Albums die voorbij komen zijn onder meer Bridge Over Troubled Water van Simon & Garfunkel, Arrival van ABBA, Rumours van Fleetwood Mac, Black And Blue van The Rolling Stones, Hoe Sterk Is De Eenzame Fietser van Boudewijn de Groot, Close To You van The Carpenters en Hotel California van Eagles.

 
Stemmenspel
Tijdens De Week van de Jaren 70 maken de luisteraars nog op een andere manier een reis door de tijd met Het Stemmenspel. Elk uur zijn drie bekende stemmen uit het verleden te horen. De ene keer zal een willekeurig citaat te horen zijn, een andere keer een fragment uit een lied of een uitspraak met eeuwigheidswaarde. Hamvraag is steevast: wie zei dit?


Toplijst
De Week van de Jaren 70 wordt op vrijdag 24 september afgesloten met de door de luisteraars samengestelde Evergreen Toplijst van de Jaren 70, te horen van 06:00 tot 20:00 uur. Stemmen kan van zaterdag 18 september 08:00 uur tot en met donderdag 23 september 12:00 uur via nporadio5.nl


NPO Radio 5, De Week van de Jaren 70, van zaterdag 18 september 06:00 uur tot en met vrijdag 25 september 24:00 uur. Zie voor meer informatie nporadio5.nl.


NPO Radio 5
NPO Radio 5 is dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 en is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

4 Comments


Recommended Comments

ik 3 keer een programma aangetroffen voor kerkelijke doelgroepen en de 4e keer muziek wat absoluut niet met mijn smaak overeen kwam.

Je kunt mij niet wijsmaken dat de fruitmand muziek uit de jaren 60 70 is, wel een programma.

Dus geen gebakken lucht, dat doet de PR van radio 5, en dat al jaren.😃

Ik heb het opgegeven.

 

Theo

Link to comment
10 uur geleden zei Peter van Odekerke:

Mijn reactie hierop was uitgebreid maar is weggehaald. 

 

Dan zullen we het er maar op houden dat je vergeten bent om op de knop Opmerking plaatsen te klikken.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...