Jump to content

Acteurs Patrick Stoof en Steef Cuijpers maken radioprogramma op Omroep Brabant


de redactie

394 views

"Ge kunt de Brabander wel uit Brabant halen, maar Brabant niet uit de Brabander!" Dat is zo'n beetje de rode draad van het fonkelnieuwe radioprogramma Steef & Stoof op Omroep Brabant. Presentatoren Steef Cuijpers en Patrick Stoof zijn rasechte Brabanders maar wonen wel in Amsterdam. En dat doet wat met je...


De heren hebben met regelmaat heimwee naar Brabant. Ze brengen daarom de komende acht weken een ode aan de provincie waar ze opgroeiden. Verwacht een radioprogramma met lekkere muziek, veel chauvinisme, slappe klets en leuke gasten. Dit zijn vaak mede-Brabanders die ook in de Randstad zijn beland.


Patrick Stoof uit Veghel is bekend als acteur en hij was ooit de mol in Wie is de Mol. Steef Cuijpers uit Eindhoven werkte jarenlang voor allerlei radiozenders is daarnaast ook acteur en comedian. Ze kwamen elkaar tegen op de set van de TV-hit Smeris.


Het radioprogramma Steef & Stoof wordt vanaf 12 juni iedere zondag uitgezonden tussen 12:00 en 14:00 uur op Omroep Brabant. Ze vervangen hiermee het sportprogramma De Zuidtribune dat op zomerstop is. Je kunt via de website luisteren, maar ook via de ether. West-Brabant FM 91.0, Midden-Brabant FM 91.9, Noordoost-Brabant FM 95.8 en Zuidoost-Brabant FM 87.6.


Afbeelding: Steef Cuijpers en Patrick Stoof (foto Omroep Brabant)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...