Jump to content

Rutger Radstaake nieuw op Omroep Brabant Radio


de redactie

440 views

De ervaren radiomaker Rutger Radstaake start op maandag 1 augustus nieuw bij Omroep Brabant. Hij is drie weken lang in het programma Afslag Zuid te horen. Rutger valt deze zomerperiode in voor Ronny Balk, die van een welverdiende vakantie geniet.


In het verleden was Rutger te horen in de vroege ochtend op Radio 2. Ook werkte hij voor zenders als Radio 5 en 100% NL. Bij die laatste radiozender viel hij in als presentator en produceerde hij de ochtendshow.


Rutger vertelt hoe zijn radiowerk is begonnen: “Op mijn 15 werd ik verliefd op het medium radio, via de lokale omroep. Na wat pionieren kreeg ik de kans om deel te nemen aan de Veronica Radioschool, waardoor ik daarna bij Sky Radio en Veronica aan de slag kon als producer. Zo ben ik in het radiovak gerold.”


De combinatie van het produceren ‘achter de schermen’ en het presenteren ‘voor de schermen’ vindt Rutger fantastisch. “Bij Omroep Brabant ga ik aan de slag als DJ en focus ik mij echt op het regionale karakter. Bij mijn landelijk radiowerk had ik het over algemene onderwerpen, en zocht daarin altijd de beste balans om zo veel mogelijk mensen aan te spreken. Toch sla je dan ook mensen over. Regionale radio staat dichter bij de mensen. Ik kan niet wachten om nog meer met de luisteraars in contact te staan. Dat kan bij Omroep Brabant. Het wordt zeker KEIgezellig.”

 

Afslag Zuid is het avondspitsprogramma op Omroep Brabant. Van maandag tot en met donderdag, tussen 16:00 en 19:00 uur. Luister naar Rutger in de avondspits, terwijl hij op Ronny ‘zijn winkel’ past.


Je luistert naar Omroep Brabant via de website , maar ook via de ether. West-Brabant FM 91.0, Midden-Brabant FM 91.9, Noordoost-Brabant FM 95.8 en Zuidoost-Brabant FM 87.6.

 

Afbeelding: Rutger Radstaake (foto Omroep Brabant)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...