Jump to content

Top 900: de mooiste liedjes door Brabant gekozen


de redactie

231 views

Hij komt er weer aan: de Brabantse lijst der lijsten. De Top 900 van Omroep Brabant is de hitlijst met de allermooiste liedjes ooit gemaakt, samengesteld door de Brabander. Vanaf 2 september kan jij stemmen op je favoriete muziek. De lijst zelf hoor je van 17 tot en met 23 september op Omroep Brabant Radio.


Brabant is de baas
Dit jaar wordt de elfde editie van de Top 900 uitgezonden. Het is de ultieme muzieklijst voor elke Brabander: het zijn de beste nationale en internationale artiesten gemixt met de mooiste muziek uit onze eigen provincie. In de top 10 van 2021 stonden maar liefst 5 Brabanders. Guus Meeuwis, BZB en drie keer Gerard van de Maasakkers. Lukt dat dit jaar weer? Jij bent de baas!


Jouw muziekvoorkeur is onmisbaar bij de samenstelling van de Top 900 van dit jaar. Binnenkort kun je op omroepbrabant.nl/top900 jouw keuzes invullen en zoeken we samen naar de 900 mooiste liedjes.


Stemmen
De stembus opent 2 september om 09:00 uur. Als je stemt maakt je ook nog eens kans op prijzen. We geven vijf keer € 100 concerttegoed weg, 5 bluetoothspeakers en nog een hele hoop andere leuke dingen. Stemmen kan via omroepbrabant.nl./top900.


Top 900 stembus
In de week van 5 september komen alle radio-uitzendingen vanuit een rijdende Top 900 stembus. In een speciale touringcar met ingebouwde radiostudio rijden de presentatoren kriskras door Brabant om iedereen te laten stemmen. Zo gaan ze onder andere naar Asten, Best, Baarle-Nassau, Eersel, Eindhoven, Hilvarenbeek, Lieshout en Roosendaal. De exacte locaties en tijdstippen worden later bekend gemaakt.


Luisteren
De lijst zelf hoor je op Omroep Brabant Radio van 17 tot en met 23 september, iedere werkdag tussen 06:00-19:00 uur, in het weekend tussen 09:00-18:00 uur. Je luistert naar Omroep Brabant via de website , maar ook via de ether. West-Brabant FM 91.0, Midden-Brabant FM 91.9, Noordoost-Brabant FM 95.8 en Zuidoost-Brabant FM 87.6.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...