Spring naar bijdragen

Nieuwe editie van de 'Evergreen Toplijst van de Nederlandstalige Muziek' op NPO Radio 5


de redactie

364 weergaven

Op vrijdag 23 juni presenteert NPO Radio 5 een gloednieuwe editie van de 'Evergreen Toplijst van de Nederlandstalige Muziek'. Deze lijst bevat de allerbeste Nederlandstalige liedjes die ooit zijn gemaakt. Een opvallende toevoeging dit jaar is dat luisteraars de kans krijgen om hun stem uit te brengen en zo invloed uit te oefenen op de samenstelling van de lijst.

 

Jaarlijks zendt NPO Radio 5 een lijst uit met de meest prachtige Nederlandstalige nummers. Vorig jaar prijkte 'Het Dorp' van Wim Zonneveld bovenaan de lijst, die destijds nog volledig werd samengesteld door de muziekredactie van het station.

 

Dit jaar zal de nummer één positie in de Toplijst deels worden bepaald door de luisteraars zelf. Stemmen kunnen worden uitgebracht via de website van NPO Radio 5.

 

Op vrijdag 23 juni, tussen 06:00 en 20:00 uur, zal de 'Evergreen Toplijst van de Nederlandstalige Muziek' te horen zijn op NPO Radio 5. Het programma zal worden gepresenteerd door een getalenteerde groep dj's, waaronder Henry Schut, Hans Schiffers, Daniel Dekker, Henk van Steeg, Jan Paparazzi en Erik de Zwart. Mis deze bijzondere gelegenheid niet om te genieten van de tijdloze Nederlandstalige muziek die ons land heeft voortgebracht.

 

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.