Spring naar bijdragen

Q-hotel in de sneeuw terug met Qmusic dj's, Chef'Special en Rolf Sanchez


de redactie

385 weergaven

Het derde weekend van januari opent het Q-hotel in de sneeuw weer haar deuren in de Oostenrijkse Alpen. Qmusic-dj's Joost Swinkels, Menno Barreveld, Tom van der Weerd en Lars Boele gaan met de luisteraars op skivakantie. Niemand minder dan Chef'Special en Rolf Sanchez treden op in de sneeuw. 


De luisteraar staat centraal en daarom legt de radiozender dit jaar voor de zeventiende keer een aantal luisteraars in de watten met een all inclusive skireis. Luisteraars kunnen zich aanmelden via de site van de radiozender. De winnaars kunnen rekenen op een onvergetelijke reis met optredens, Q-dj’s, skilessen, après-ski en andere leuke activiteiten. Zowel Rolf Sanchez als de mannen van Chef'Special reizen af naar Zell Am See in Oostenrijk om daar hun grootste hits ten gehore te brengen in een intieme setting.


Vorig jaar keerde het Q-hotel terug na drie jaar afwezigheid door het uitbreken van de pandemie. Toen waren het Duncan Laurence, Snelle en Sigala die de optredens verzorgden. Eerdere jaren gingen onder anderen Anne-Marie, Davina Michelle, Kensington, Douwe Bob, James Morrison, Sugababes, Adam Lambert, Tom Walker, Kane en Matt Simons mee naar het Q-hotel in de sneeuw.


Afbeelding: Q-hotel in de sneeuw (foto Qmusic)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.