Jump to content

The Netherlands

  • entries
    3,584
  • comments
    607
  • views
    92,782

Contributors to this blog

NPO Radio 5 viert komende week vijftig jaar Summer of Love

Sign in to follow this  
de redactie

243 views

5926c9c0cb0ef_NPORadio5.png.8a17d07045054e0f617c60a6fca10e31.pngLove, peace en heel veel legendarische muziek: vijftig jaar geleden barstte de Summer of Love los in San Francisco. Van maandag 31 juli tot en met vrijdag 4 augustus viert NPO Radio 5 deze iconische zomer met veel lekkere muziek uit die tijd. De week van de Summer of Love wordt afgesloten op vrijdag 4 augustus met de Top 67 van de Summer of Love.

 
Summer of Love
The Doors, Jimi Hendrix, The Mama’s & The Papa’s, Armand: de hippie-revolutie had niet alleen invloed op cultuur en politiek, 1967 was ook hét jaar van veel nieuwe muziek en festivals. Op NPO Radio 5 is van 31 juli t/m 4 augustus van 07.00 tot 24:00 uur in alle programma’s muziek uit die tijd te horen.

 
Top 67 van de Summer of Love
Op vrijdag 4 augustus sluiten Ton Herlaar en Bert Kranenbarg de week af met de beste platen in de Top 67 van de Summer of Love. Nummer 1 in de Top 67 is San Francisco (Be Sure To Wear Some Flowers In Your Hair) van Scott McKenzie. Op de tweede plek staan The Doors met Light My Fire en de Nederlandse Armand bezet de derde plek met Ben Ik Te Min. De Top 67 is tussen 14:00 en 18:00 uur te horen.

 
NPO Radio 5
NPO Radio 5 brengt classics en evergreens in combinatie met nieuws, informatie en service. De publieke zender is voor alle luisteraars die de goede muziek van de afgelopen decennia én een prettige sfeer waarderen. NPO Radio 5 is overal in Nederland te beluisteren via de kabel, online via de livestream op de website www.NPORadio5.nl, met de app van NPO Radio 5 en via Digital Radio+.

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.