Jump to content

Mattie & Marieke komen met wekelijkse podcast

Sign in to follow this  
de redactie

594 views

Het ochtendshowduo van Qmusic komt vanaf vrijdag 24 mei met een wekelijkse podcast. Samen met de andere persoonlijkheden uit de show bespreken ze de week en laten ze de hoogtepunten horen.


Nu de ochtendshow goed beluisterd wordt en het instagram-account van Mattie en Marieke de 200.000 volgers aantikte, besloot het duo dat het tijd was voor een volgende stap. En dus komen ze met de Mattie & Marieke Podcast. Ze bespreken de week met nieuwslezer Anne-Marie, Tom van de intercom en Joe Stagiair van de Show. Ook komen de leukste fragmenten van die week voorbij.


De podcast is nu te beluisteren via Qmusic.nl/podcasts en bij alle grote podcast-platformen, zoals de Podcast (iTunes) app van Apple, Google Podcasts en Spotify.

 • Sad 2
Sign in to follow this  


4 Comments


Recommended Comments

Kunnen niet weer "gewoon" radio programma's maken en de tijd daaraan besteden?

 

Ik wordt gek van dat podcast gedoe.

"zonder podcast hoor je er kennelijk niet meer bij".

 

 

Plaatje dus maar weer.

 • Like 1

Share this comment


Link to comment
45 minuten geleden zei Juul:

"zonder podcast hoor je er kennelijk niet meer bij".

 

Je luistert wanneer het jou uitkomen en naar wat jou intresseert. Ik heb op een aantal podcasts een abo. Newsroom van de BCC is zo'n voorbeeld. Dit wordt uitgezonden als ik werk (middageditie) of slaap (avondeditie). Nu luister ik ernaar op weg naar en van het werk met de ipod. 

 

Net als met de TV dus. Niet live luisteren als het wordt uitgezonden maar op het moment dat het jou uitkomt. En net zoals bij Youtube zijn er enorm veel aanbieders die podcast-only werken. Om bij het onderwerp van deze site te blijven: De Radiopodcast of Hallo Hier Hilversum zijn voorbeelden van wat alleen als podcast wordt aangeboden en welke ik volg. 

 

Prachtige uitvinding.

Share this comment


Link to comment
1 uur geleden zei Juul:

Kunnen niet weer "gewoon" radio programma's maken en de tijd daaraan besteden?

 

Ik wordt gek van dat podcast gedoe.

"zonder podcast hoor je er kennelijk niet meer bij".

 

 

Plaatje dus maar weer.

Helemaal mee eens. Ik negeer het maar.

Share this comment


Link to comment

Het staat je vrij om het te negeren, maar ik vind het een perfect medium. Gewoon luisteren wanneer het je uitkomt.

 • Like 1
 • Thanks 1

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


 • Blog reacties

  • Ik kan niet zeggen wie het wel of niet goed doen omdat ik simpelweg nooit naar de radio luister, met uitzondering van BNR bij het wakker worden. Sinds november vorig jaar werk ik thuis voor een Vlaamse grensradio. Min of meer ambachtelijk op FM: we hebben zelfs geen website. En ook zonder reclame. We betalen het gewoon zelf. Vanwege m'n broze gezondheid was ik al blij weinig contact met anderen te hoeven hebben. Er waren namelijk meer virussen rond. Twee jaar geleden belandde ik tijdens de zware
  • Negatief of niet, letterlijk iedereen gaat de gevolgen van een diepe economische recessie voelen die zijn weerga niet kent. Ik denk dat we met zijn allen over een jaar héél anders in de wereld staan dan we tot nu toe gewend zijn geweest.
  • In plaats van zo'n negatieve reactie kan je ook zeggen dat er goed gereageerd wordt door de diverse radiostations op de ontstane situatie en dat ze de luisteraars aan zich weten te binden. Ik werk nu al 5 weken verplicht thuis en met NPO Radio 2 op is dat best vol te houden.     Klopt. Om even aan te geven: sinds de uitbraak en de invoering van een lockdown in Europa zijn de reclame inkomsten van deze site, waar we de kosten mee dekken, nog maar 20% van wat het was. Nu gaat het
  • Alleen profiteren de radiostations daar niet commercieel van.   De reclame inkomsten zijn dramatisch teruggelopen.  


×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.